Napsat recenzi

Maximální spokojenost.

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 152x
Recenze se líbila: 963 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Poprvé jsme byli v Royal Brayka v červenci s tím, že jsme hledali slušný hotel s možností šnorchlování. Za tímto účelem jsem si pořídil fotoaparát s podvodním pouzdře. Po příjezdu jsme šli na první prohlídku života pod vodou. Byli jsme uchváceni krásou podvodního života na korálech. Ihned jsem chtěl fotit,když jsem ke své hrůze zjistil, že jsem nechal doma kartu do fotoaparátu. Stalo se to tak, že jsem vymazával a formátoval kartu v počítači a tu jsem tam zapoměl.Bez karty fotoaparát udělá jen pět fotek. Byl jsem naprosto zdrcen. Jedinou útěchou mi bylo pozorování překrásné scenérie pod vodou.Korál se táhne takřka kousek od vstupu do laguny. Vstup je písečný a asi po 100m je již neporušený korál. Chodili jsme již brzy ráno,před sedmou,kdy byla voda průzračná.

Nicméně bez možnosti focení to nebylo ono a radost z krásné dovolené byla ta tam.Proto jsme po návratu uvažovali o opětovné návštěvě Egypta. Prohlíželi jsme a zvažovali možnosti a došli jsme k závěru,že Royal Brayka je to nejlepší. Opět jsme zakoupii pobyt a to na září. Tentokrát jsem kartu nezapoměl a pro jistotu jsem vzal dvě. Taky jsem obě zaplnil fotkama ze šnorchlování. Každý den ráno a odpoledne jsme se šli kochat krásami podmořského života a fotili a fotili. Později jsme se dotazovali těch,co byli na výletech za šnorchlováním v jiných zátokách a zjistili jsme,že je to naprosto stejné jak na vyhlášených lokalitách. Byli jsme naprosto spokojeni. Na pokoji bylo vždy vše vzorně uklizeno,čisto,ručniky,povlečení vždy čisté,voda v ledničce doplněna.Jídla obrovský výběr,pití bez omezení,možnost různého alkoholu jsme kromě dobrého vína nevyužili.

Nato,že tam bývá až třetina čechů,tak nám chyběla zábava pro čechy.Byla tam pouze v režiji italských animátorů.Naše animátorka nám za celou dobu nic nenabídla.

Procházky po resortu jsou vzhledem k velikosti,dostatečné,dá se procházet hodiny a stále je co nového objevovat.

Ukázky fotek najdete zde:

http://ramenr.rajce.idnes.cz/Marsa_Alam_Brayka_koral_-_zari_2012_1/

a zde:

http://ramenr.rajce.idnes.cz/Marsa_Alam_Brayka_koral_-_2012_zari_2/

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Naprosto vyhovující,čisto,vše nové,vše funkční. Trochu hlučná klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Obrovský nepřeberný výběr jídel,salátů,zeleniny ,ovoce zákusků a výborného vína. Dostatek různého pečiva na snídani,kdy si každý vybere dle své chuti.Jen ten salám,jeden dva druhy hovězí a hovězí párky, na to si nejde zvyknout.Holt muslimská země.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál úslužný,nikdo se nedožedoval bakšišného,vždy usměvaví a ochotní.V jídelně při návalu trochu hektické,navíc jejich snaha seřvat za každou cenu toho pod sebou vede až k tomu, že vám berou jěště rozjedené jídlo z pod příboru,aby se snad nemyslelo, že nemají sklizeno se stolů. Nelze si také nechat rozjedené jídlo a jít si třeba načepovat pivo.Po navrácení ke stolu již na sole nic není. Jinak naprostá spokojenost.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Výborná přístup do moře,po pozvolném písčitém dně.Po obou stranách lemováno korálovým útesem odděleným bojkami a provazem. Pláž a lehátka vždy uklizena.Při včasném příchodu na pláž je dostatek možností si vybrat místa.Někdo volil stín, někdo blízkost vstupu do moře,většina však blízkost plážových baů.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Royal Brayka je nový resort,další část se dovybavuje a bude brzy spuštěna. Již lze využívat velký nový bazén,avšak ještě u něj nefunguje bar. V stávajícím bazenu bar funguje a je plně pod režijí české klientely.Někteří vůbec nikdy nedošli až k moři a spokojili se s usazením na barovém sezení ve vodě bazénu. Procházky do staré brayky jsou kouzelné, je tam plno zákoutí a zeleň je již rozrostlá.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Nezapomenutelný zážite. Pokud mne nepřesvědčí někdo o lepším resortu,budu se vždy vracet do Royal Brayka Bay

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání