Napsat recenzi

Reef Oasis Suakin Resort 2024

Recenze hotelu Reef Oasis Suakin Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2024
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 10 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný nový hotel, který je vkusný s výbornými službami.

Ubytování  průměrně (5/5)

Měli jsme základní pokoj, který byl velmi prostorný, uklizený a čistý. Každý den měnili ručníky. Minibar byl v ceně, ale jestliže budete žádat o doplnění, tak se už platí 3eura/plechovku. Nevypili jsme ho celý, ale i tak chtějí plnou cenu za doplnění minibaru, takže doporučuji vypítt celý :) V hotelu je bar, který je 24hod denně otevřen, takže není problém si odnést nápoj na pokoj a tak nemusíte využít minibar na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Zatím nejlepší jídlo, které jsem v hotelu v Egyptě měla. Jídla se samozřejmě opakují za ten týden, ale dá se vybrat a všeho je dostatek. Výborné mají hovězí steaky. Ráné Vás přivítaji s pomerančovým freshem, který je zdarma. V baru na pláži si můžete objednat pizzu (mají krásnou pec na dřevo) nebo hamburger (ten jsme neochutnali). Za pobyt jsme měli 3 tématické večeře, které se podávají na baru na pláži (2x orientální 1x rybí). Co se týká sladkého pečiva, tak bych u snídaně uvítala o něco čerstvější, ale to je už opravdu něco co hledám a normálně bych přehlédla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Všechen personál vemli pozorný, někdy až moc. Neustále se ptají, jestli je vše v pořádku. Jeden z číšníků nabízel výlet do Luxoru, to jsme odmítli samozřejmě a od té doby nebyl vlezlý a měli jsme od něj klid. To byl snad jediný nedostatek na personálu, který může celkový dojem trošku narušit.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Krásná písčitá pláž přímo u hotelu. Boty do vody nutností! Korály jsou více vlevo od pláže. Lze se domluvit i s plavčíkem, který tam s Váma bude a ukáže. Jediný nedostatek je, že zatím není molo. Moře má korálové podloži a voda je mělká, tak to není na plavání.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Klasika, hotel a okolo nic. Pěkná procházka po pláži a vidíte okolní hotely. Byli jsme v sousedním hotelu Fantazia, kde jsme využili molo na potápění.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Zatím hotel není 100% dostavěný, ale je krásný a služby na úrovni. Určitě neváhejte, s tímto hotelem neuděláte chybu! Starší lidé, kteří měli vzdálenější pokoj od pláže vozili na golfovém vozíku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání