Napsat recenzi

Poprve v Egypte a naposledy v Pensee

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 520x
Recenze se líbila: 363 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeli sme poprve do Egypta a nic sme radsi neocekavali, ale zazili sme sok z tohohle hotelu. Urcite to neni 4* hotel, jak je vsude nabizen, dala bych mu max tak hvezdy tri! Jde videt ze hotel upada. Toho si clovek proste vsimne, setri se kde muze- na jidle, na klimatizaci na recepci, na zahrade, na bazenech, na chodniku v zahrade. je to skoda protoze tento hotel ma uzasnou plaz a more u sebe.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Meli sme zaplaceny bungalov. Ty se nachazi dal od hotelu, kde probihaji snidane a vecera, ale zase je to kousek k plazi. Po vybaleni vsech kufru sme zjistili, ze zde neni zadny tlak vody a proste se neosprchujeme. Takze sme sli na recepci a ti nas za par hodin prestehovali do pokoje blizko plaze. Zde uz voda tekla dobre. Bohuzel nam po cely zbytek pobytu pak rano po zapnuti kapala cele dopoledne voda z klimatizace, nekdy padal i led. Meli sme trojluzak, tento pokoj mel vsak dve postele, takze nam jednu donesli a na te se spalo dobre. Jinak lednice fungovala, ale nachlazovala pomaleji. Voda na pokoji v 0,5l za osobu byla kazdy den. Za dolar sme meli kazdy den uklizeno a nove ciste rucniky. Kdyz sme otevreli okno, videli sme na plaz a slyseli vlny, pri kterych sme kazdou noc usinali.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava bylo snad to nejhorsi na tomto zajezdu. Nic velkeho sme neocekavali a nejsme ani vybiravi, ale toto byl fakt des. A nebyli sme sami s timto nazorem. Neslabsi byly snad snidane. Co sme jedli na stridacku obden byla bud vajecna omeleta nebo croissanty. Toastovac pomaly. Ovoce zadne a kdyz tak zaparene pod igelitem, vetsinou nejaky pomeranc nebo neco takoveho. Svacina probihala dopoledne v lobby baru a to tam donesli zbytky sladkeho peciva ze snidane. Obedy probihaly na plazi. Kazdy den fronty. A vetsinou byla ryze, pak mastna ryba, sucha pizza, rozvarene testoviny, pecene brambory, nejake maso, bud opet smazene nebo v omacce, varena zelenina. K tomu salaty, ktery byly teda vynikajici kazdy den. Dva druhy polevek, zeleny meloun, pecivo. Jednou sem skoncila na obede s talirem, kde byla ryze, strouhana mrkve a pita chleb. Vecere byly asi nejlepsi, zvlast ty cerstve testoviny ktere pred vami pripravoval jeden kuchar a vy ste si rekli, jak moc chcete chilli nebo zda nejite cibuli ci cesnek. Jednou ty 7 dni sme meli kuskus. Byly i hranolky. Vsechno je ale strasne mastne. Jinak vecere byly podobne jako obedy. Zakusky vetsinou vyhoneny piskot s nejakou polevou. Jako ovoce natrhane hroznove kulicky. Odpoledne na svacinu palacinky, ktery teda byly vyborny. Tyden se to dalo vydrzet a litovala sem lidi, co tam byli treba 15 dni. Asi bych umrela hladem. Bavili sme se s Cechy, co se do tohoto hotelu vratili treba po 3,5 a 7 letech a vsichni se shodli na tom, ze se hotel strasne zhorsil. Napoje se nalivaji do malych plastovych kelimku. Pivo do velkeho. Hodne lidi sebou melo termohrnky nebo velke plastove kelimky z domu, do kterych si nechavali piti nalít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Rano ani vecer nefunguje klimatizace v restauraci ani u recepce. Jinak se sluzbami sme byli spokojeni. Musi se pocitat s tim ze jedete do zeme kde je uuuplne jina mentalita a na vsechno maji cas a vetsinou neudelaji nic pokud jim nedate jeden dolar. Naproti tomu cisnici a kuchari sou moc mili. Vtipkuji s vami, nekteri umi i dobre cesky. Sou ochotni. S animatory sme se moc nepotkavali. Vecerni program byl katastrofa. Hudba strasne nahlas, prislo mi ze to vymysli na koleni za pochodu. V bazenu sme byli parkrat, horni bazen s barem nam prisel zeleny a spinavy, chodili sme do prostredniho, kde se dalo skakat a blbnout. Pro deti zde neni zadne vyuziti, pouze jedna skluzavka. A hriste uprostred velke zahrady. Bazen v noci nesviti jak sem videla na fotkach z CK. Zahledla sem tenisove hriste. Muzete si dat vodni dymku za 2 dolary.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

More a podvodni svet je to nejlepsi na tomto hotelu. Casto byl teda odliv u plaze kde sme lezeli my, ale pokud clovek usel par metru bokem, dostal se do takove zatoky, kde byla jak nizka voda, kde se dalo hodiny sedet a povidat si, tak se dalo hned i potopit a pozorovat rybicky a morsky svet. Kazdy den sme snorchlovali, protoze to byla fakt nadhera. A pokud se clovek dostal k plazi u hotelu Utopia, tam uz more blizko mola bylo pekne hluboke. Urcite doporucuji boty do vody pokazde, kaminky nejsou prijemny a clovek si aspon neukopne prsty o koraly nebo vetsi kameny. Doporucuji i kamery do vody nebo fotak, protoze rybicky se lidi neboji a nekdy potkate i velke hejno, ktere proplouva kolem vas a to je uzasny zazitek. Plaz byla cista. Lehatek byl ale nedostatek a nekdy to byl boj. Rano pred snidani sme si sli vzdycky zamluvit misto, delali to tak vsichni. Rucniky ste dostaly na karticku, pri ztrate karty se plati 6 dolaru. Nektere matrace jsou rozbite a rozparane. Lehatka taky uz neco pamatuji. More na nekterych mistech uplne teple, jinde zase studene, ale prijemne. Na konci zari pomerne dost foukalo, byla cervena vlajka po cely den, ale do more sme v klidu mohli, vlny se rozbily daleko od brehu a odpoledne uz byla hladina klidnejsi. Na plazi chodi prodejci a nabizi ruzne vylety. My sme si od nich zakoupili dopoledni vylet na zelvy, ktere sme ale nevideli. Ostatni si pochvalovali vylety na ctyrkolkach a na velbloudu. Urcite se nebojte smlouvat!

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okoli nic neni, pusto, prazdno a sucho. Pred hotelem se nachazi takova mini obchodni arkada s jednim sisha barem. Vedle hotelu je hotel Utopie, do ktereho byl povoleny vstup na program nebo k bazenu. Po ceste od hlavni brany k hotelum je mesita s minaretem, kam si clovek muze zajit se podivat, ale ne uplne dovnitr. Zahrada hotelu je rozsahla, ale na nekterych mistech uuuplne vyschla. Opravdu zalevaji mocuvkou a to je priserny smrad, jak nekde na vesnici u JZD. Nasly sme ale i palmy s datlemi nebo par keru s kytkami. Chodniky a dlazba je v dezolatnim stavu, rozpada se, diry sou tam, nekdy sme si radsi svitili mobilem, abychom si v sandalich neublizili. Na podpatky to urcite neni, jeste kdyz jdete az od plaze.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jako nase prvni dovolena v Egypte musim rict ze zklamani. Prvni dva dny sme byli fakt zoufali. Pak sme si ale rekli ze si to nebudeme kazit a udelame si to pekne. Hodne zalezi taky na lidech se kterymi na dovolene ste. Seznamili sme se s ostatnimi hosty a dost se pobavili a nasmali. Jedinny co nas zachranilo bylo krasne more a teplicko a klid.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání