Napsat recenzi

my si to užily

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2017
Přečteno: 633x
Recenze se líbila: 320 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení posledních recenzí jsme měly téměř šok a velkou chuť celou dovolenou zrušit, ale kdo se bojí...a my si to chtěly s partičkou užít, tak jsme se sbalily a odletěly. A dobře jsme udělaly.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

ano, pokoje mají k přívlastku "krásný" hodně daleko. Nejprve jsme dostaly pokoj s odlupující se omítkou přímo u čela postele, a to jsme si odmítly vybalit okamžitě, nicméně nosič kufrů nám přes recepci vytelefonoval výměnu, takže nám přenesl po 10 minutách kufry o několik pokojů dále (pokoj č.525 rovnou odmítněte na recepci) pokoj ušel, pokud nehledáte luxus. vlhkou stěnu, popraskanou omítku na balkóně (s výhledem přes bazény na moře asi všechny), škaredou vanu( ale teplá voda teče), zrezivělý kohoutek( ale voda z něj taky teče, a i když jsme si čistily zuby, Faraon nás všechny minul) prominete, pokud jste přijeli za něčím jiným.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

snídaně standard - vajíčka, sýr, zelenina, jogurty, fazole, sladké..prostě klasika, každý si vybere

obědy přímo na pláži, v hale se nepodávalo, ale to bylo super - rýže, těstoviny, každý den jinak upravené brambory, ryba, hovězí nebo kuřecí, občas něco na grilu, zelenina, zeleninové saláty, různé zálivky, něco málo sladkého, ovoce a za 1 dolar džus z čerstvého manga

večeře super, předkrmy úžasné, nabídka pestrá, fakt jsme si pochutnaly. výběr sladkého nebyl takový, jak jsme zažila 16 krát před touto cestou, ale ovoce bylo každý večer - granátová jablka, hroz.víno, meloun nebo banány.je to snad málo? teplé datle, nebo koblížky s medem, no mňamka. a že nebyly zákusky všech barev a chutí? no pro nás asi i líp :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

v bazénech jsme vlastně vůbec nebyly, moře je tisíckrát krásnější

diskotéku jsme minuly

animační programy nenavštívily, občas zahlédly - vemte si raději nějakou knížku nebo hru, jestli toužíte po organizované zábavě, tady vidím mínus - nuda a amatérismus

lidé v hotelu opravdu milí, ochotníí - kromě nosiče kufru na konec - vzhkledem k tomu, že jsme už neměly jednodolarovky, (stejně chtěl za každý kufr zvlášť dolar), omluvily jsme se..nechal nám stát kufry za dveřmi, ani na ně nesáhl..co na to říct...

když vyjdete ven z hotelu, je tam taková malá arkáda s krámky, kde seženete vše, co se vozí z Egypta. Uprostřed je bezva čajovna U Adama, kde šiša stojí opravdu 1 euro (přímo v hotelu 2) za hrníček čaje tam dáte ale 2 eura :-)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

lehátek v trochu pokročilejším stádiu dostatek, beach boy vám donese matraci až ke slunečníku

korál slušný, ale už jsme viděli lepší na Sinaji. nicméně murény, perutýni, sivy, chobotnice,..

ráno pláž denně uklízejí

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

tak to je lepší nevidět

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

už jsem zažila lepší, ale moře krása, teplo a slunce jistota, jídlo se dalo... a stejně nejvíc záleží na tom, s kým tu dovču strávíte a hlavně jestli si to chcete užít a nebo hledat mínusy

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání