Napsat recenzi

KRASNÁ DOVOLENÁ

Recenze hotelu Laguna Beach Nakary Bay Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 135x
Recenze se líbila: 281 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Krasný hotel a nádherám dovolená. Hotel neměl chybu vše bylo v naprostém pořádku. S negativními komentáři vůbec nesouhlasím.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Mají tu velké pokoje,byli jsme dva a měli jsme pokoj se dvěma letišti. Vše čisté a uklizené, uklízeli každý den, někdy nám i udělal uklízeč z ručníků labuť a podobné, pokud by jste nechávali bakšiš asi by jste měli kreaci na posteli každý den, ale my jsme nedávali bakšiš. Koupelna velká a čistá, jediné co trošku nešlo byla sprcha teklo to naráz ze sprchy i spodního kohoutku, takže menší proud když si člověk chtěl umýt vlasy, ale šlo to i tak jen jsem musela být trošku déle ve sprše :D

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava chutná výběr tak z deseti jídel(to není moc, ale vždy si člověk něco vybral) , zelenina moc dobrá a dezerty vnikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení vše co je psané. Personál byl úžasný, vůbec jsem nečekala že budou tak milý a ochotní. Nikdy jsem předtím v Egyptě nebyla, a bála jsem se že místní personál nebude umět anglicky, ale vše parádní domluva v pořádku byli ochotní připravit jakýkoliv drink, vtipkovali s vámi prostě 1*.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž čistá, pěkné slunečníky i lehátka, každý měl i clonu proti písku když fouká vítr.

Moře v srpnu je teplé, schlazení ve 20stupních nečekejte :D MOŘE je hned u hotelu, přejde se kousek korálu(nutné boty do vody) a jste v mělké laguně, voda maximálně po prsa, ale to musíte jít tak 200 metrů směrem do moře- to je jediné co někomu může vadit, takže ležení na břehu a nehávání se ovívat vlnami tu není. Příliv a odliv tu hraje velkou roli takže radši chodit do moře před obědem, je více vody v laguně a není teplá jako kafe. Šnorchlování je tu krásné spousta rybiček, škeblí a podomně. Dá se také jít až za lagunu tak 500metrů směrem od moře, přejdou se korály(rif- následuje spád a hloubka) a jste jak v akváriu :D Miliony ryb ale pozor na vlny.

Pěkné šnorchlování bylo i o kus dál, před větším hotelem. Ale tam bylo zase více lidí.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí jen samé pouště, ale to se očekávalo. Vedle tak 500m obrovský hotelový komplex.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Určitě spokojenost. Byli jsme tu 7dní za 11tisíc, kupovala jsem jalo last-minute. A ta cena za služby a jak tu byli příjemní je úžasná.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání