Napsat recenzi

Royal Brayka Beach Resort

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 2 020x
Recenze se líbila: 972 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Romantická procházka Romantická procházka
  • Pro milovníky soukromí a obdivovatele Rudého moře Pro milovníky soukromí a obdivovatele Rudého moře
  • Pro mlsné jazýčky Pro mlsné jazýčky
  • Pro obdivovatele krásna Pro obdivovatele krásna
  • ...jsou tu bazény, je tu moře, jsme tu my. Royal Brayka čeká i na Vás. ...jsou tu bazény, je tu moře, jsme tu my. Royal Brayka čeká i na Vás.

Neodpovídá 5 hvězdičkám. Už od prvního pohledu na hlavní budovu a strohost vybavení recepce mnoho optimismu nedopřály. Ani anabáze k nalezení ubytovacího pokoje při jakékoliv absenci orientačního mobiliáře k nadšení nepřispěla. Ale pak se vše v dobré obrátilo. Tu jsme řešili pokojový telefon, tam zase neustále vypadávající vysoušeč vlasů či problém s elektronickým klíčem. Ale konec dobrý - vše dobré.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Na 5 hvězdičkový hotel bych očekával vyšší vybavenost. Kromě trezoru byly pokoje vybaveny standardně - na úrovni 4 hvězdiček. O čistotu, obměnu ručníků, doplňování sanitární potřebami bylo dobře postaráno. Jedinou výhodou byla funkční regulovatelná klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Nemělo chybu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vstup do hlavní budovy (recepce) je málo přátelský. Spíše chladný. Totéž recepční prostor. První dojem u 5 hvězdičkového hotelu dostává na frak a s chybějícím informativním /orientačním/ mobiliářem zejména u podvečerních příjezdů u více hostů vytváří negativní až skeptický dojem. S personálem hotelu mohu vyslovit pouze a jen spokojenost.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Chybí molo. Vyřešilo by tlačenici a strkanici s neplavci. Ale jinak si při troše tolerantnosti na své přijdou skutečně všichni. Milovníci šnorchlování a potápění si přijdou skutečně na své.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Je si třeba uvědomit do jaké lokality je komplex posazen. Ale propojení s Brayka Bay umožňuje dostatečné vyžití i pro náročnější hosty.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Po úvodních peripetiích zavládla díky recepčních, kuchařů, obsluhy a špičkového uklízeče pohoda a příjemné prožití naší dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Milan: chybějícím informativním /orientačním/ mobiliářem - 9. 2. 2015 9:49

A co desky ve kterých jsou karty od ručníků a karta od pokoje, tam je jasně hotel rozkreslen i čísly budou a pokojů. Stačí jen umět číst :-) reagovat

Jiří Vojtěch obrusník: Re: chybějícím informativním /orientačním/ mobiliářem - 9. 2. 2015 10:30

Jo, kamaráde, když přiletíš téměř za tmy, tak potřebuješ, než se sám okoukáš, tak trochu navedení tím správným směrem. Cestování máš plné zuby a chceš co nejrychleji vybalit a ti více unaveni i zalehnout. Pak je si třeba uvědomit, že ne každý ovládá, byť jen na komunikativní úrovni, cizí jazyk, za pomoci něhož si bloudění v hotelovém resortu usnadní. Tak vidíš, kamaráde, při troše soudnosti je třeba vyhodnotit to co třeba tvoří budoucí hodnocení . A to hotelové vedení těžce podcenilo. Přeji Ti hodně štěstí a krásných poznatků z budoucích a dovolených. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání