Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Blend Elphistone Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 277x
Recenze se líbila: 319 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zklamání z moře

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Normální, 2 x tekla proudem klima, oprava promtně

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Zatím nejvíc ovoce po 4 dovolených v Egyptě, ryb hodně, někdy nedovařené, kachna 2 x nedopečená u kloubu syrová, nebezpečí salmonely v tom horku zvýšené

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Stejné jako v ostatních hotelech, spíš průměrné

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž standart, moře katastrof, mělké, louže, plavat se nedalo max 60 cm, jen 2 x za 15 dní po ramena a to jen asi 3 hod ráno, pak odliv.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Jste v poušti, okolí jen cesta, další hotely 20 min busem, u hotelu celkem 4 obchůdky, v hale obuv a zlatnictví, lékárna drogerie. Toť vše.Doporučuji výlet za 12 dolarů do přístavu, tam je naprosto vše.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Špatný, my češi jedeme hlavně kvůli slané vodě takovou dálku, 4,5 hod v letadle je dost. Bez vody několik hod, dehydratace, vedro.

Vrátila jsem se z tohoto hotelu 21.6. po 15 denním pobytu. Pláž jako všude, na Egypt opravdu rozlehlá, ovšem zklamání v podobě louže a ne moře. Od jídelny cestičkami k pláži skoro 450 m (počítáno krokoměrem ) Osušky jen u bazénu, u pláže ne, ty jsou skoro všechny velmi staré zašedlé ( čekají bakšiš ). Moře bylo po celý 15 - denní pobyt jen do poloviny stehen,někde jen 10 cm, ve vzdálenosti asi 100 m k útesu, kde se valí velké vlny, z toho 12 dní byla na konci mola červená vlajka, Moře 33 stupňů, takže se dá ve vodě jen sedět, klečet, plavat ne odřete si kolena. Potápět se dá z mola, které je opravdu dlouhé 500 m. Pro méně zdatné několikrát denně k možnosti potápění -

špatné. Na konci pláže asi 30 m kosa, kde po zabočení vlevo otřesné prostředí, odpadky, pet lahve, igelity, pláž stejně mělká, různé prohlubně voda 50 - 2000 cm. Zde chodili lidi jen se podívat šnorchlem a to skoro vleže, zde se nikdo neodváží si ani sednout na štěrk. Mořský život tu je, ale omezený. Na konci mola jsou takové vlny, že zkušené asi 30 leté plavce to házelo na korály až se odřeli, je to opravdu pro zdatné plavce. Na molu jsou 3 schody, hloubka od 15 cm do 60 cm, život pár rybiček, nebezpeční perutýni, Sem už kvůli moři nejedu, snažila jsem se opravdu objektivně popsat situaci. Program velmi slabý,byla jsem v Egyptě popáté zatím vždy v Hurgadě a zde doporučuji hotely Ali baba, Suny Days, a Aladin ( vlastní agua u hotelu i na pláži ). Jen pro zajímavost z tohoto hotelu byla pláž přes jednoproudou cestu, kde skoro nejezdila auta a k moři 250 m !!

Jídlo- stejně češi jedli jen rýži s hovězími nudličkami, v 90 procentech tuhé,polévky by byly dobré, ale vždy jen vývar s 3 druhy zeleniny, neslané, dosolit a dopepřit, jiné koření není k dispozici. Příště si vezmu alespoň vegetu. Klasicky velmi dobré zákusky a pečivo. Zelina a saláty. Špagety, několikrát hranolky, spíš dušené, než smažené, ale po rýži 10 dní za sebou vítaná změna. Pro děti mysli, rýžová kaše, palačinky. K snídani vejce, malé šálky na čaj ( výborné ) i kávu. Mléko často nebylo a boj o lžíce na polévku. Ale tak je to v Egyptě všude. Internet za poplatek prodají klíč, nevím kolik peněz. Večer pití jen v Loby baru u recepce, první 3 dny chtěli za kávu a pití dolary, než nám ostatní řekli, že musíme říct normal, jinak to prostě zkusí. U bazénu, sporadicky. O zahradu se snažili, ale tráva skoro suchá, málo květin, ještě že kvetli keře.jedno WC pod bazénem, v půli cesty na pláž, pro lidi které postihne Faraonova pomsta - katastrofa !!! Další WC v hale, celkem čisté.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 65
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání