Napsat recenzi

Neľutujem rozhodnutie pre Gemma Beach Resort

Recenze hotelu Gemma Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 755x
Recenze se líbila: 587 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Potvrdzujem pravdivosť kladných recenzií predo mnou, a všetko nimi napísané možno len doplním / Jana: Jak v pohádce; Běhounkovi 17.4.2015 atď./. Na základe nich a iných recenzií sme sa kvôli obmedzeným termínom odchodu a vypredanému hotelu Hilton NUBIEN Marsa ALAM v zátoke ABU DABBAB, rozhodli risknúť v Egypte hotel so 4*, a ešte k tomu:" taliansky...." Aj v tomto prípade, nielen Egypt a aj tento hotel a aj Marsa Alam, bola vynikajúca voľba. Boli sme "nakúknuť " aj v hoteli Fantázia, /detto talianský/ cca 5 km po pobreží. Asi by som už kľudne aj tam išla .

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Môžem porovnať s hotelom Hilton NUBIEN Marsa ALAM, kde sme dva krát boli, že mi chýbali na izbe len šuflíky a večer na izbe viac svetla. Dispozične porovnateľné, priestranné izby aj kúpeľńa, každý blok cca 40-tich apartmánov má svoj bazén./ Týchto blokov je v hoteli 6./ Nakoľko je hotel nový, necítila som, že v kúpeľni v Hiltone boli batérie Grohe a v Gemme "len" Ideal standart... My sme mali dve kúpeľne, jednu pre ZŤP, dokonca s nadstavcom na WC. Treba podotknúť, že sprchovacie gély a šampón bol len pri príchode, nie každý deň.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Až na to, že jedlá boli uvedené len v talianštine, vždy sme si niečo vybrali. V závere aj špagety, dva krát boli kraby.Taliani si stoly nespájali, na stoloch neporiadok nenechávali. Jedáleň je rozdelená na viac častí, so zaujímavým presvetlením, preto v nej nebol ani "talianský" hluk.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Všetok personál hovoril po taliansky, pomerne viac personálu hovorilo dosť dobre po anglicky, /viac ako v Hiltone/. Všetci boli milí, ochotní, ale pre cca 12Čechov a Slovákov program a jedálny lístok aspoň v angličtine nezabezpečili... Animátori sa veľmi snažili, dokonca večerné programy pripravovali a aj v nich sami učinkovali, akurát, že sme nerozumeli. V tomto hoteli to bola tvrdá práca od 9 °° do 24 °° hod. V rámci All inclusiv bola aj služba starostlivosti o odovzdané deti na celý deň, ktoré mali aj osobitnú jedáleň pri mori, svoj objekt s ihriskami a bazénom za ubytovacími blokmi.

Elegantné wellnes sme nevyskúšali.

Klub haus má výnimočnú architektúru, priestor konkurujúci 5* hotelom.

Všade bol klud a pokoj.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Čisté, priezračné a kľudné more hralo všetkými farbami. Na relaxačnej - vzdialenejšej pláži sú drevené lehátka a matrace nielenže donesie obsluha, ale natiahne naň aj uterák.

Skutočnosť, že rýf , na ktorom sa lámu vlny a hlbšia voda je tak ďaleko od pláže, však zrejme spôsobuje, že rybičiek pri korálových ostrovčekoch v plytkej vode je v porovnaní z ABU DAHABB výrazne málo, ale snáď aj zaisťuje kúpanie bez čiernej vlajky a bójí.

Pacienti po operácii kolien a bedier by mali byť opatrní kvôli jamám ktoré v tráve nevidieť, a pre vstup do mora si nájsť " svoju " cestičku. Na všetkých štyroch plážiach bolo ticho a relax.

Asi by sa časom zišlo pontónové mólo.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Taxíky v oblasti Marsa Alam sú drahé aj v tom zmysle, že na zákazníkov čakajú. S Hurgadou neporovnateľné. V okolí je množstvo rozostavaných hotelov, jeden aj v priamom susedstve, bez dodržania odstupovej vzdialenosti, neprispôsobený architektúre hotela GEMMA Beach resort, ktorá je skutočne svojou jednoduchosťou a eleganciou výnimočná .

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Na 4* nečakaný dojem. Kto túži po pokoji a kľude nájde ho v GEMMA Beach resort,

Priestor možný aj pre písanie knihy alebo aj diplomovky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin Dudek: Paráda - 4. 9. 2015 16:40

Souhlasim,byly jsme tam15 dni a letos tam letime na 20 dni, reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání