Napsat recenzi

Bezva klídek

Recenze hotelu Blend Elphistone Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2015
Přečteno: 669x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Viz název recenze.... v listopadu, naprostý klídek, málo lidí, skoro víc personálu, než klientů, / nejspíš i vzhledem k situaci ve světě a nebezpečí..../, prostě pohodička.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování příjemné, denně poctivý úklid, fakt je, že se sem tam vyskytli mravenci i v prvním patře, a říkali lidi ubytovaní jinde, že tam měli "broučky nějaké", ale tak to v těchto zemích je. Nic dramatického. Pokoje standardně vybavené, klimatizace, televize, wc...vše fungující. Není co dodávat.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Na to, že byla obsazenost hotelu tipuji tak na 10%, měli jsme původně obavy z nabídky stravy, ale kluci se opravdu snažili. Jídlo chutné, dobré, proměnlivé, neopakující se, jediné čeho bylo méně bylo ovoce co se výběru týká - a vše "podivně" namočené, pokrájené banány v něčem namočení, hrušky taktéž, jablka....nebylo v podstatě možno vzít si broskev, švestky, celé....i hroznové víno natrhané na jednotlivé kuličky:-))). Zelenina také stále dokola, méně salátů. Pivo ze skla - nikoliv točené, ale chutné,a nápoje výběr klasický, vždy dostatek. Voda se musí natáčet z barelů, balená zde není v plast. lahvích ,ani v lednici, jako např. jinde. Je dobré mít svou plastovku k dotočení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál ochotný, veselý, vstřícný, snaživý...bez problémů. Nic jsme nepotřebovali, neřešili,a s ničím negativním jsme se nesetkali. Animační programy mimo sezonu běželi, ale byly slabšího obsahu. Nicméně 5 animátorů, dle toho byl program - v rámci jejich možností,někdy lepší,někdy slabé. Bazény udržované, v listop. ovšem dle slibů v nabídkách cestovky že vyhřívaný jeden - kdepak!! Nebyl. Vzhledem k malé obsazenosti nebyl takřka zájem o sportovní vyžití, cvičení ve vodě...

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pro šnorchlování možnost cca 700m po molu, kde dobré možnosti, jinak přístup zkraje moře krásně pozvolný, lehce kamínky,ale nebyla nutnost boty do vody.....pro milovníky hloubky smůla, ti museli na molo, teplota cca 23 st. Pláž udržovaná, žádný nepořádek jsme neviděli, bar fungoval i na pláži. Ne asi v plném rozsahu ,ale nápoje alko-nealko ano.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Možnost procházek nulové, kdo zná Marsu Alam, ví.... tam není kam jít - měsíční krajina, a prodejci v areálu hotelu... několik, litujeme je, protože zájem té hrstky klientů takřka nulový, prodejci celý den do noci měli otevřeno,ale zákazníky marně vyhlíželi. Skoro se člověk bál kolem nich projít, protože lákali...ale bohužel, ceny vysoké... není nikde blízko konkurence, proto ceny vyšší, zkrátka - nemají to tam vůbec snadné .Nezávidíme jim to,ale na druhou my nejsme ochotni za tyto ceny nakupovat zboží "ležáky". Bakšiše jsme dávali za dobré služby, víc než kdy jindy, to ano...Areál upravený a obhosdpodařovaný pracovníky neustále.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Skvělá klidná pohodová dovolená, tak,jak má být. Italové - na které byly kritiky v recenzích tam nebyl ani jeden, tak nemůžeme objektivně posoudit. Byli Poláci, Češi...sem tam Němci, a asi 3 Rusové / možná Bělorusi, kdo ví.../. Shrnutí - že vzhledem k nižší ceně i recenzím jsme se více obávali, než bylo potřeba....o to lepší jsou pocity,a vzpomínky nám zůstávají. Známým bych tento hotel v pohodě doporučila. A co víme, všichni ostatní Češi byli také spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání