Napsat recenzi

Pobyt v hotelu a u moře

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 728x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 3

Dovolená v tomto hotelu byla moje nejhorší.Ubytování slušné,ale to je vše.Pláž byla sice u hotelu, ale vzhledem k rozsáhlosti komplexu,byla od ubytování cca 600 m. Pozvolný vstup do moře znamenal chůzi dalších 300 m ve vodě po kotníky, pak po kolena.(pouze dopoledne, odpoledne po odlivu voda odstoupila úplně a objevily se korály,po nichž byla chůze pod pokutou 50 dolarů. Jídlo ve 4* hotelu by mělo vypadat úplně jinak - kuře stokrát jinak. Ovoce celých 11 dní obsahovalo povadlé hrozno,nedozrálý zelený meloun a tvrdé, nezralé datle. Zmíním se i o výletu do Luxoru - 115 dolarů na os. obsahovalo 5 h jízdy autobusem, trmácení se po rozžhavené poušti. V Údolí králů byly hrobky prázdné.Cesta zpět do hotelu nám nabídla vidět na vlastní oči vidět život tamních lidí - hrůza!!!!Válejí se ve špíně a prachu,ale nepracují.Všude se setkáváte jen s nataženou dlaní,snad i za pozdrav.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Celkem dobré

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Katastrofa

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Celkem dobré

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Daleko, málo vody

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Za bránou hotelu neskutečný nepořádek

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Špatný

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

alča: Údolí králů - 12. 10. 2014 9:36

Hrobky v Údolí králů jsou samozřejmě prázdné. Jedině, že by jste tam nějakou nově nevykradenou objevili. To Vám jinak nestačili k obdivování malby v hrobkách? reagovat

Jolča: Celkový dojem.. - 12. 10. 2014 12:08

Byli jste v Egyptě poprvé?? Byli jsme v tomtéž hotelu přelom srpen a září..A byli jsme spokojeni :-)) Na všechno možné jsme se ptali ještě před odletem v cestovní kanceláři, např. na odliv ,jak je to daleko na pláž atd.. A k tomu výletu,byli jsme také v Luxoru,ale před 2 lety,když jsme byli na dovolené v Hurghadě,odtamtud je to blíž a výlet byl hodně dobrý. Je jasné,že z Marsa Alam je to dál....... reagovat

JIŘINA: MOŘE - 27. 11. 2014 22:03

V Penseé jsem byla začátkem října, v hotelu jsem byla už 3x a vždy super. Nějak si neumím představit 300 m chůze ve vodě,to by dostala dál až za korálový útes asi paní má nějak špatný odhad a 600 m na pláž - nesmysl. Asi chronická stěžovatelka, nejlépe udělá když bude příště doma, nohy si bude koupat v lavoru a udělá si all inclusive doma. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání