Napsat recenzi

Krásně prožitá dovolená

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 761x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pokoj pokoj
  • terasa před recepcí terasa před recepcí
  • jídelna pláž jídelna pláž

Po přečtených recenzích typu děs a hrůza jsme se obávali do čeho jdeme. Ale nic takového se nekonalo. Kdo chce hledat chyby, tak ty si vždy najde. My si to ale jezdíme užít. A za ty peníze co jsme dali za 11 dnů naprostá spokojenost. Na hotel jsme přijeli asi o půl šesté, dostali jsme náramky a měli jsme čekat na pokoj do 11 hodin. Šli jsme tedy k pláži zabrat si lehátka a zpět do recepce. Dali jsme "všimné" a dostali hned klíče od pokoje. Takže na pokoji jsme byli v 6.45, šli jsme na snídani a pak hurá k moři.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Bydleli jsme vpravo od recepce, pokoj č. 513, velmi prostorný, dvě široké postele, noční stolky, fungující klimatizace, balkón, fén, trezor, varná konvice a každý den dvě pet láhve s vodou, čisté ručníky, osušky, doplněné toal. papíry, denně uklizeno. Taktéž tam jsou dva hrnky a dávají tam nescafé. Kdo potřebuje turka, vemte z domu, je v čem uvařit a z čeho vypít.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Výběr je rozmanitý, ale uvědomme si, že nejsme v Česku, jiné chutě, jiné koření. Ale nejezdí se zde za stravou. Hladový nikdo nebude.

Snídaně - pečivo, tousty, vejce, párečky, fazole, čerstvá i grilovaná zelenina, pomazánky, palačinky, salámy, sýry, marmeládky, med, lupínky grepy, míchané ovoce.

Oběd - na pláži (nemusíte lítat se převlíkat),polévka, každý den něco grilovaného (ryby, kuře, hamburgry, mleté maso na jehle), hovězí maso, těstoviny, rýže, brambory, hranolky,pizza, zelenina, dresink, dezerty, palačinky, pomeranče, hroznové víno, granátová jablka.

Večeře - polévka,každý den grilování (kuřecí směs se zeleninou a krabími tyčinkami, ryby, krabi, stejky), těstoviny, rýže,hranolky, fazole, dezerty, banány, pomeranče.

Od 15-17 u bazénu hranolky, hamburgry, zmrzlina (vanilková, čokoládová, jahodová).

Pití - na pláži, u bazénu, v lobby baru, alko (jejich whisky, rum, brandy, vodka, gin, uzo), nealko (rozlévané sprite, pepsi, fanta), v nápojovém automatu namíchané asi práškové džusy (pomeranč, ananas, mango), víno k večeři, vodu si čepujete z barelu, pivo - slušné.

Vše podáváno v malých kelímcích, ale na pivo jsme měli své vlastní a nemají s tím problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení je na dostatečné úrovni, odpovídající podmínkám a životnosti hotelu. Personál je velmi ochotný, usměvavý, vstřícný. Nic není problém. Za jejich přístup se dát bakšiš samo nabízí. Měli jsme problém s trezorem, asi pátý den nešel otevřít. Do deseti minut opraveno.

Animátoři zajišťují každý den nějakou zábavu (šipky, petang, aqua aerobic, joga, večerní programy), chodí po pláži a lákají vás k nějakému sportovnímu vyžití, ale nejsou otravní, prohovoří s vámi (animátorky češky, ruska, Lee ...) Komu se nechce, tak nejde.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Lehátka v pohodě, dostatek. Moře - nádhera. Šnorchly bezpodmínečně s sebou. Rybky plavou kolem vás, nádherné korály. Měli jsme štěstí na rejnoka, perutýna i krávu. Boty do vody jsme měli, ale jen první den jak jsme si zmapovali prostor. Pak jsme je nosili jen když jsme šli šnorchlovat k Utopii k těm velkým korálům.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Šli jsme se projít po pláži za Utopii až jak se staví ten nový hotel. Je tam spousta mušlí a nádherná lagunka z bílého písku. Na druhou stranu nic není, jen strážní domek s vojáky, ale klidně vás pustí ať jdete.

Můžete se projít i do Utopie, není to problém, byli jsme na tobogánech a podívat se jak to tam vypadá, neboť původně jsme chtěli jet tam. Cenový rozdíl jsou však pro nás ušetřené peníze, moře je stejné pro oba hotely.

Taktéž jsme absolvovali výlet do Luxoru - cesta 5 hodin s jednou přestávkou, no dá se přežít a další výlet do Port Galibu - účel nakupování.

U hotelu je shopping centrum, ale ceny vyšší a moc nesleví. Jinak tam žádné obchůdky nejsou, takže pak jedině letiště.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dopručení - šnorchly, kelímky na pivo, spreje na komáry (nutné), úsměvy na tváři = krásná dovolená.

V shopping centru lze zapůjčit za 15 dolarů foťák do vody na celý den, a večer vám to vypálí na CD - luxus. Chodí i na pláž a má tam skleněný stojánek se zbožím.

Dovolenou jsme si užili a můžeme jen doporučit.

Jediný mínus jsou Rusové, myslí se, že jim snad patří celý svět.

I za některé Čechy bylo trapně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdenka: Pensee Azur - 30. 10. 2014 17:21

Byli jsme tam taky letos v září, taky jsme se obávali jaké to bude, a vše bylo o.k. Jen jste mě dostala tím, že jste tam viděli krávu. To jako myslíte, že tam objevil dugong? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání