Napsat recenzi

Horší 3*, popis neodpovídá realitě!

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 566x
Recenze se líbila: 551 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Velké zklamání, neodpovídalo nic, co bylo uvedeno v popisu hotelu. V květnu se údajně změnil majitel a kvalita rapidně klesla.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Čistota pokojů - dejme tomu, jedním kýblem celé patro. Zničené vodovodní baterie, stěny, zrcadla, to vše se dá přežít, nefunkční klimatizace při 50ti stupních už míň... Údajně vypínají každý den proud, což ale nebyla pravda, protože fungovalo vše, jen klimatizace ne.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

V restauraci u recepce byly pouze snídaně, ty celkem ušly (kontinentální, jak bylo uvedeno v popisu, nebyly vůbec). Obědy a večeře byly bohužel na pláži, v poledne ve stínu cca 45 stupňů, malý výběr jídla, fronty a brutální vedro. V restauraci totiž nefungovala klimatizace vůbec. Večeře hodně podobné, vedro už sice nebylo takové, ale pro změnu byla taková tma, že jsme neviděli, co jíme..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Hodně slabý animační program. Vlastně jsme ani nevěděli, jestli vůbec nějaký program je, případně v kolik, žádné informace. Údajného českého animatora jsme viděli pouze na první schůzce, kde se dušoval, že nám bude stále na očích a co vše se bude podnikat, ale to bylo vše. Dokonce nám dal i mylné informace.

V žádném případě nekupujte wifi, chtějí za ni neuvěřitelné peníze a téměř nikde nefunguje! Občas se nám podařilo přihlásit v lobby, ovšem i tam nebyla funkční klimatizace a nedalo se tam vydržet déle, než 5 minut.

Na personálu bohužel bylo až příliš vidět, že bez spropitného nehnou brvou.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Na pláži byly sice lehátka a slunečníky zdarma, ale kdo nepřišel ráno do sedmi, měl smůlu, vše obsazené. Moře hodně mělké, plavat se nedalo, molo nebylo. Šnorchlování fajn, bylo na co koukat, ale vzhledem k té hloubce poměrně nebezpečné, všichni byli odření od koralu.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel byl na poušti, široko daleko nic, jen bordel!

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Cestovky podávají klamavé informace, služby absolutně neodpovídají 4*, cena za takové služby je hodně přemrštěná!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

František: Byli jsme na stejném místě?... - 6. 10. 2014 11:40

Byl jsem zcela určitě ve stejném hotelu. Jediné, s čím by se dalo souhlasit, je hodnocení hotelu ve hvězdách. Spíše lepší 3*. UBYTOVÁNÍ: Sousedům nešla klimatizace. Okamžitě dostali jiný pokoj a do 3 dnů byl opraven ten jejich. Jedněm se nelíbil bungalov a tak jim nabídli pokoj v hotelu bez nějakého připlácení. STRAVA: Maximální spokojenost. Pestrá, spoustu zeleniny (jen fazole by mohli dělat měkčí a s hustější omáčkou), džusy, káva, voda a pečivo? Ani jsem vše za těch 11 dní neochutnal. Pokud někomu něco mohlo chybět,... Proboha, je to muslimská země v poušti, to si raděj měli vybrat jinou destinaci. Knedlo-zelo-vepřo by tam neudělali ani za bakšiš. jo a ještě snídaně a večeře byli v hotelové restauraci. Jen obědy byli na pláži v příjemně větrané zahradní jídelně. VYBAVENÍ, SLUŽBY, PERSONÁL: V hlavní hale je nástěnka s prominutím velká jak "k...", kde je program na každý den. Všudy přítomné Československé animátorky se nedali přehlédnout. Jen vodní cvičení a strečink měli na starosti dva místní a jeden Italský animátor, kteří se maximálně snažili mimo jiné i česky vést zábavu. Každý den byla nějaká velká akce a několik menších a vždy jsme byli dostatečně informováni. Co se týče WIFI?... K čemu je člověku, který si jede od všeho odpočinout vypnout a vyčistit si hlavu. My si ani nezapli TV, natož abychom tam lovili WIFInu. Personál si také zaslouží 1*. Takhle ochotné a dostupné lidi nenajdete u nás ani v pětihvězdě. PLÁŽ, MOŘE: Všude se dočtete, že je zde dlouhá mělčina. Lehátka, slunečníky všeho dostatek. Nestalo se mi, že by měla problém naše 4 člená parta najít něco pohromadě. Takové ty pokusy si zablokovat lehátko šátkem a celý den se tam neukázat tam nezabírali. Ráno všechny tyto jakoby zapomenuté věci končili v koši. MOŘE si zaslouží zvláštní pozornost. Ani reklamované korálové útesy nejsou tak bohaté, jako život na korálech u hotelu. Perutíni, chobotnice, rejnoci, murény a spoustu dalších pestrobarevných rybek na tak malém prostoru jen tak někde nenajdete. Jinak jsem v tom davu viděl jen jediného člověka s odřenými koleny a to po tequila party a ne od korálů. OKOLÍ HOTELU: Bohužel smetiště. Že to stojí v poušti jsme věděli. Co víc dodat. Mě se tam líbilo... reagovat

Franta: reakce na recenzi - 4. 11. 2014 19:02

Já bych naopak nesouhlasil s předchozím komentářem. Moře, pláž, lehátka - s tím souhlasím. To bylo v pořádku. Ovšem animační programy - pouze pro Rusy. Animátorky jsem viděl pouze první den. Za to tam celý den řvaly! reproduktory pro puberťáky (i techno!). Pokoj velmi hezký, ale bohužel úklid hrůza. Nechali jsme si pokoj vytřít hned první den a pak jsme ho půl dne větraly. Hadrem nebylo vytřeno jedno patro, ale asi celý penzion. Personál se příliš nepřetrhnul. Zjevně bylo vidět nedáš? - nedostaneš! Nebo musíš být mladá hezká blondýnka. Bylo by to na dlouhé vyprávění. Co se týká stravy, snídaně na úrovni, ale oběd a večeře stále stejné. Přílohy byly rýže (ta byla dobrá), brambory (nedovařené),zelenina (?). K tomu rozsekaná kuřata, občas něco podezřelého na rožni, jednou vařené hovězí (dobré). Pití, to byla snad největší slabina stravování. Teplé pivo v asi 1dl plastovém kelímku. Dva práškové džusy. Káva Nestle(?). Melta je lepší! Cappuccíno, čokoláda, atd - zbožné přání! Zákusky: člověk se jen podíval a přešla jej chuť. Piškot(?) sražený, Zbylé neupravené. Stravování bylo al inklusive, ale já bych jej označil jako rozšířená plná penze. Vím, že muslimské země mají jiné stravování (není to moje první muslimská země), ale tohle jsem nikde nezažil. Hotel v žádném případě neodpovídá čtyřem hvězdičkám. reagovat

Franta: reakce na komentář - 4. 11. 2014 19:07

Opravuji, jedná se o reakci na komentář! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání