Napsat recenzi

Hned bych jela znovu

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 181x
Recenze se líbila: 642 čtenářům
Fotografie: 22
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Příjedová cesta k hotelu Příjedová cesta k hotelu
  • Restaurace na pláži Restaurace na pláži
  • Posezení před recepcí a po pravé straně hlavní restaurace Posezení před recepcí a po pravé straně hlavní restaurace
  • Obchudky v hotelu Obchudky v hotelu
  • Městečko El Quaser Městečko El Quaser
  • El quaser El quaser

Byla jsem v tomto hotelu po druhé po třech letech a hned bych jela zase.

Dokonce se mi i stýská .-)

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Jelikož hotel věděl,že jsme u nic po druhé dostali jsme výhled z pokoje na moře. V pokoji byl župan i pantofle což jsem ráda využila a dokonce nám i první den číšník přinesl talíř s ovocem. všude jsem to měla kousek jak na bazén,tak k moři a do jídelny,prostě paráda.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo se celkem opakovalo za 12 dní pobytu,ale vždy se něco vybralo,výběr byl velký a hlavně bylo jídlo i dobrý.

S porovnáním před 3 lety bych asi jen řekla,že tenkrát byl větší výběr a více se jídlo obměnovalo,kdysi bylo i sushi apod.

Ale to mě neodradilo od tohoto hotelu,najedla jsem se vždy dobře,dokonce jsem si přivezla i 2 kg navíc domu.

Co mě velmi překvapilo bylo,že v restauraci byli automaty na kávu,já si tam ráda dávala kakao,moc mi chutnalo.

Mají i výborné jogurty ruzných druhu,cereálie,ke snídani spoustu ovoce,marmelády,nutella, sýry,salámy který mi v Egyptě vubec nechutnají :-),palačinky,omelety,vejce natvrdo,spoustu druhu zeleniny a salátu.k obědu a večeři vždy ryba,guláš,kuřecí maso,bešamel,pizza,grilování masa i ryb,rizeto,bramborová kaše,brambory na ruzný zpusob,hranolky,hovězí maso,dokonce jsem viděla i jídlo,když někdo drží dietu,třeba jen vařený kuře atd,luštěniny,dost jídla i pro vegetariány a spoustu dalších dobrot.

Dokonce kdo bude mít hlad muže si během dne dojít do příjemné restaurace na pláži kde je pití,bagetky,výborný gyros,zmrzlina,hranolky atd.

Co se taky změnilo,že balená voda nebyla už na stolech při večeři a obědech jako dříve,ale nevadilo nám to.

Každý den se doplnuje do lednice lahev vody na osobu a pak si tu prázdnou lahev mužete vzít a jít si načepovat vodu do barelu které jsou všude a nebo u džus který je v restauraci.

Jinak u všech baru a restaurací Vám dají jakýkoli drink a nedávají pití do příšerných deckových kelímku jako jinde.

Mužete si dát Colu,Mirindu,7up,Tonic,ruzné džusy,sodu,kávu,čokoládu,Mochito jak s alkoholem,tak bez a ruzné koktejly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Služby hotelu jsou perfektní,všichni ochotní,jen byl menší problém s vyplněním papíru pro doktora který nám nechtěli na recepci dát až po nějaké době se s nimi doktor domluvil.

číšníci rychlý,nikdy se na nic dlouho nečekalo,všichni tam žertují a po nějaké době se tam personál střídá.

Dokonce jsme dostali dopis na pokoj v češtině kde nás bylo zváno na koktejlovou párty jako stálý klienti. žádná veliká párty to nebyla,stálo se u stolku kde se povídalo,číšnici nám nabízeli pití a jídlo. pak se nám hodně věnoval Italský majitel a manažeři i hlavní kuchař jestli jsme spokojený s personálem,ubytováním i jídlem atd.

Tentýž den jsem měla narozeniny a po příchodu na pokoj jsem byla celá nadšená,když jsem viděla z ručníku složené 2 labutě,srdíčko s k věty a u toho dopis zase psán v češtině,že mám při večeři v restauraci tento dopis odevzdat personálu.

Po snězění večeře přišlo několik číšníku a začli zpívat i hrát a dostala jsem dort se svíčkou. I když nejsem ráda středem pozornosti,tak musim říct,že mě to velmi potěšilo a je to pro mně nezapomenutelný zážitek :-).

Animačních programu jsem se neučastnila,jen občas viděla mini disko pro děti a bylo to moc hezký.

Hrozně mě bavil minigolf který je zadarmo.

Na hotelu jsou 3 bazény,každý má bar a jsou moc hezké.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž byla čistá,uklizená. Do moře je vstup pozvolný a to hodně dlouho.

Až ujdete nějaký kus,tak se dá i šnorchlovat a stále tam dosáhnete,jen co nebylo moc dobré,že byl ruzně příliv a odliv a podle toho se taky šnorchlovalo.

Já jsem chodila jen při odlivu,nebylo to tak zakalený a plavala jsem se spoooooustou kráýsných ryb které byli všude kolem mě.

Mnohem hezčí šnorchlování bylo více v pravo kde se staví nový hotel tam to bylo moc krásný a taky žádná velká hloubka což bylo pro mě ideální.

2 dny se nám stalo,že při přílivu se nedalo moc plavat,protože byli dost proudy a bez ploutví to byla velká makačka.

na recepci Vám dají kartu na osobu za kterou si pak vyměníte osušku na lehátko a při odchodu zase obrácené. Ted byla i novinka,že si mužete vzít červenou vlajku,pověsit si jí na deštník aby za Vámi nechodil furt někdo s nějakou nabídkou jako jsou masáže,manikura,pedikura apod.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu prostě nádhera,tedy v hotelovém komplexu,jinak okolo nikde nic není.

V hotelu je pár krámku četně lékárny,ale strašně vše předražené.

Mužete si objednat taxi aby Vás kamkoli odvezl,my jsme jeli do městečka El quaser kde jsme byli i před 3 lety,chtěli jsme tam něco nakoupit,ale moc toho nakonec nebylo.

Lidi tam jsou otravný,lákají a tahají Vás furt do krámu,s Vámi jdou děti a nemužete se jich zbavit a pak se přidaj i nějaký dospělý.

Prodávají dost draze a cigarety se tam i na Hotelu nevyplatí kupovat,protože chtěj za ně od 40 dolaru a více,berou i Eura.

Z návštěvy města jsem měla hrozný pocit,chudoba,nepříjemný zápach,auta jezdí jak se jim zachce a troubí neustále dokola,bylo to jak v cirkuse. Dětí v čem žijí mi bylo líto.

Cigarety se vyplatí koupit na letišti v Marsa Alam které Vás vyjsou za karton na cca 400kč.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Tento hotel jsem si oblíbila a určitě ho vřele doporučuji,nic tam člověku neschází,bohužel neni kam se jít podívat,bud nějaké to město a nebo výlet.

Jedinou výtku bych měla na cestovní kancelář a to,že nechápu jejich duvody proč se lítá v takových nočních hodinách,ostatni cizinci odjíždějí z hotelu přes den,jen my musíme čekat po příjezdu na pokoj. oficiálně by se mělo na pokoj čekat do 14 h a to přijedete na hotel už v 06.00,ale dali nám pokoj už v 9.30h a měli jsme dost a to nemluvim o chudácích dětech jak byli utahaný.

Budíček byl v 1.30 a odjezd z hotelu ve 2.20,což taky neni žádná sláva,ale o proti dřívějšku jsme byli moc rádi,že jjsme se před ubytováním mohli jít normálně nasnídat a na cestu domu jsme dostali balíček na cestu.

Každopádně dovolená v tomto hotelu stojí za to.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání