Napsat recenzi

Do tohoto hotelu už se určitě nevrátím.

Recenze hotelu Dreams Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 409x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel hezký,čistý .Ovšem v něm převažuje místní klientela,která se vůbec neumí chovat.Stravují se jako prasata,jídlem přepněné talíře,které nemůže normální člověk snízt.Všechno rozrýpou,padá jim to na zem a tak odejdou od stolu.A to si jídlo ještě nacpou do tašek.Do bazénu lezou oblečení v těch jejich hábitech,dokonce pod tím mají i spodní prádlo,je to nehygienické a pro Evropana nemyslitelné.V tom oblečení chodí po celý den,je to hnus!Animátoři se opravdu snaží,ale bohužel žádný Evropan se her a tanců neúčastní,jde vždy jen egyptská klientela a s nima se nikdo z nás držet za ruky nebude.Byli jsme na ně už opravdu alergičtí,raději jsme se jim vyhýbali a nebyli jsme sami.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Hezké,čisté.Za úplatek 20 dolarů jsme dostali opravdu hezký pokoj na dobrém místě.Chtělo by to už nějaké opravy,ale na Egypt dobré.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava-katastrofa!Nejsem v Egyptě poprvé,ale jídlo bylo hrozné.Vypadá to,že je toho strašně moc na výběr,ale není to tak.Pořád pečené kuře,hnusné hovězí každý den na stejný způsob.Rýže,rýže,rýže a nechutné brambory.Těstoviny tam připravuje kuchař,ale ty jsou taky pořád stejné-s rajčatovou šťávou.2X byl na večeři tuňák(suchý).První tři dny se to dalo jíst ale další dny už si nebylo co vybrat.Každý den to stejné.Z ovoce jen hrušky,granátové jablko a pomeranč.Jednou za pobyt byly banány.U večeře byl meloun.Zeleniny je dostatek.Zákusky mají všechny stejnou chuť ikdyž na oko vypadají každý jinak.Snídaně se daly,jen jsou pořád vaječné omelety,vařená vejce a hnusné párky.Dalo se vybrat i něco sladkého,nebo lupínky s mlékem.Uzeniny tady nenajdete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel hezký,vybavení v pořádku.Personál stále usměvavý a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Plážové slunečníky a zástěny by si zasloužily výměnu,jsou opravdu v havarijním stavu.To jsme ale vůbec neřešili.Moře na nic!Tady se opravdu nevykoupete,pokud nechcete chodit ve vodě po kotníky.Po mole vás do moře nepustí,je stále červená vlajka-obrovské vlny.Za náš pobyt otevřeli molo 4x a to až odpoledne tak na 2 hodiny.Obsluha na pláži byla perfektní,pořád se ptali,jestli něco nechceme na pití.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotelový komplex hezký,krásná zahrada s jezírky.Hezké večerní osvětlení.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Hotel hezký,ale kdo jede za šnorchlováním,sem určitě nejezděte.Ještě,že jsme jeli na výlet do Abu Dabbab-nádherný korál,ryby a želvy.Jinak by jsme u tohoto hotelu neviděli nic,než pár rybek a krabů.Hotel není vhodný pro malé děti,pokud nechcete celiu dovolenou trávit u bazénu.Moře jen pro opravdu dobré plavce,pokud otevřou molo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání