Napsat recenzi

Krásná dovolená (když víte,do čeho jdete)

Recenze hotelu Dreams Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 1 060x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Vybrali jsme si tento hotel,protože naše cestovní kanceláře objednaly na květen málo míst v letadlech a tím se jim podařilo nezlevňovat pobyty na last.Odmítli jsme investovat do dvou týdnů dovolené více jak 20tis na osobu do hotelu s dobrým vstupem do moře a zvolili jsme tento hotel za 14tis.Představu jsme měli,protože jsme již bydleli před dvěma lety vedle v Coralu.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytovali nás ihned ráno po příjezdu,čehož si moc vážíme!Byl nám nabídnut lepší,pokoj,za malý úplatek,ale zůstali jsme v tom původním je zcela dostačující.Vše v pokoji je funkční,úklid je denně a bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Oproti předchozím letům je menší výběr jídla všude,ale vždy jsme si vybrali.Jídelna je vždy čistě uklizená a číšníci nás horlivě obsluhovali.Někdy je večeře v baru mezi pláží a bazény,je trochu slavnostní a očekává se malý bakšiš po odchodu na stole.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Veškerý personál je ochotný a slušný,vždy připravený posloužit hostovi.Trochu nám vadila příliš hlučná muzika u bazénů,raději jsme zůstávali u moře.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Věděli jsme,že při větrném počasí(což je v Marse pořád),se do moře nedostaneme,což by mi dost vadilo.Proto jsem už před odjezdem sondoval další možnosti,jak se dostat ke šnorchlování.Z mola nás pustili za dva týdny do moře pětkrát a byla vidět muréna,metrová baracuda pod molem,ježík a obvyklé ryby.Nejbližší zátoka je Mangrove Bay,pěšky se po pláži k ní dostat nelze,do hotelu M.B.mě nepustili a tak zbývá zaplatit potápěčům 10-15EU za odvoz tam a zpět a instruktora.Doporučuji Diving centrum od hotelu Coral,jeden potápěč mluví česky a jsou nějak vstřícnější.Byli jsme dvakrát,zátoka je krásná a klidná i při větru.Další zátoka,kde jsme byli je Sharm El Lole,také 15EU plus vstup 3 EU/os.Je na sever od hotelu a je to ta,do které dříve jezdil bus od hotelu zdarma.Prý zase bude od června.Jsou tam lehátka a slunečníky a šnorchlování krásné.Pět výletů nás tedy stálo 1000-1200kč,většinou jsme s sebou měli další zájemce o šnorchlování.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Okolo hotelu nic není,tak jako všude v Marse.Kdo chce procházky a nákupy,ať jede do Hurghády.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

U našich cestovek je hotel označován čtyřmi hvězdami zřejmě pro ten špatný přístup do moře.Jinak je to resort na vysoké egyptské úrovni a pět hvězd si ve srovnání s ostatními hotely zaslouží.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ariam: krasna dovolena - 5. 6. 2017 8:17

konecne vynikajici reportaz i s cenami Kdyz by jste chteli snorchlovat podle sebe tak 5km od letiste Marsa Alam je super Hotel MARINA LODGE tam bez mola jdete do more A financne nejvic z vasi castky ma letadlo, pak cestovka a nakonec asi 20% Hotel samotny.Jsoubto kouzelnici ,na booking.com stoji Hotel Marina 500kc na noc i den takze 14 noci je za 7 tisic a letenka do Marsa Alam 8 tisic .Na snorchlovani ale uplne nej je Sharm el Sheikh Pasha bay a Hotel sharm Resort 4* spojeny s Plaza 5* jidelna stejna program take a Naama Bay je 3km mesto vypada jak Las vegas ,nakupy kavarny s hotelovym busem nebo taxi. A koral uzasny a z letiste 10 minut prevoz do hetelu reagovat

jardík: To ariam: děkuji za uznání! - 5. 6. 2017 12:09

Jestli myslíte htl Marina Lodge Port Ghalib,tak jsem tam byl loni na jaře (v Egyptě už asi čtyřicetkrát) a zátoka byla dost zakalená kvůli nepřetržitému provozu lodí.Za šnorchlováním a focením jsem chodil až do T.C.Fayrouzu a dál do Marsa Mubarak.Za tipy v Sharmu děkuji,v poslední době není moc nových info. reagovat

ariam: jardik - 5. 6. 2017 12:39

tak konecne vysvetleni k te zakalene vode a v Marine byla rodina ktera letos byla ve Fayrouzu rikali uzasne !! Mubarak JSME nemohli navstivit nebot taxi 30 eur za osobu a 4 km na recepci nevedeli Kolik je vstup a pesky se nam nechtelo Egypt 10x vzdy podle ceny a primeho letu Jen 1x to bylo priserne v Jasmine village Hurgada na stesti jen tyden Majitel byl rus a cely Hotel mu onemocnel Nevite nic o the Palace port ghalib? Koukali jsme na jeho plaz z te nasi reagovat

jardík: Re: jardik - 5. 6. 2017 15:40

No z Marina Lodge to po pláži nebylo daleko,snad 1km a na Marsa Mubarak asi o pár set metrů dál.Ve Fayrouzu jsme byli loni na podzim a velmi spokojeni.K nejhezčím korálům se ovšem nedostanete,když fouká,což je v ......V Marsa Mubarak není skoro nic,kromě toho dugonga,na kterého se ovšem pořádají celé výpravy.http://egypt.orbion.cz/hotely/the-three-corners-fayrouz-plaza-beach-resort-2440/recenze-32037/ reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání