Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Coral Hills Resort Marsa Alam **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 333x
Recenze se líbila: 359 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z lehátka na pláži Pohled z lehátka na pláži
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje

V tomto hotelu jsme byli do 18. do 29. srpna, na hotel si vůbec nemůžeme stěžovat. Byli jsme s přítelem a byli jsme naprosto spokojeni. Hotel, strava, personál, animátoři, moře, pláž, obchůdky všechno bylo skvělé!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Na ubytování si vůbec nemůžeme stěžovat. Přijeli jsme v 8hod ráno a do půl hodinky jsme měli připravený pokoj a mohli jsme se ubytovat. Pokoj byl čistý, jen doporučuji nedávat si nic na židle na terase, budete mít fleky na oblečení. Měli jsme pokoj 1311 v prvním patře s výhledem na moře a bazén.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jídlo sice pořád stejné složení, ale na jiný způsob, že si člověk vždy něco vybral. K obědu a večeři vždy byla rýže, brambory, ryba, grilovaná zelenina, normální zelenina, dortíky, pečivo, kuřecí na grilu nebo hovězí omáčka, špagety, těstoviny. Ke snídani si člověk taky vždy vybral, ať už omeletu, palačinky, vajíčka, dortík, pečivo, lupínky atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Co se týče personálu, umí všichni česky, nic pro ně není problém. V jídelně, když dojíte, ihned Vám uklidí nádobí, když na ně budete hodní a pozdravíte nebo poděkujete arabsky, budou Vám nosit i pití. V hotelu se nachází také potápěčské centrum, pár obchůdků, disco, "lázně", posilovna. V obchůdkách seženete i všechny suvenýry.

Nachází se zde také 2 bazény, u jednoho je bar, u druhého nefunkční, ale stalo se nám, že bylo hodně lidí u zadního bazénů a tak bar otevřeli.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž písčitá, čistá. Vstup do moře přes korál nebo molo vedlejšího hotelu, do kterého jsme mohli volně chodit. V moři jsme se koupali pouze 3-4 dny po příjezdu, od 22. srpna až do konce dovolené byla červená vlajka, ale co se dá dělat, tak jsme se váleli u bazénu. Lehátek na pláži dostatek.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V sousedství se nachází pouze 1 hotel, do kterého můžete volně chodit.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Hotel tedy můžu jenom doporučit, animační tým a program ten byl luxusní, každý den byla nějaká akce :-) ani moc rodin s dětmi tam nebylo. Kdo bude chtít, si vždy něco najde, ale my si na hotel opravdu stěžovat nemůžeme. Jediné mínus, že si musíte wifi zaplatit, na recepci je sice zdarma, ale sotva odešlete zprávu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 70 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání