Napsat recenzi

Nejlepší dovolená

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 486x
Recenze se líbila: 306 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 1
Komentáře: 0

Galerie videí

Egypt jsme si celá rodina opravdu zamilovali a stejně tak tento hotel, rádi se sem vracíme. Pro nás vždy nejlépe prožitá letní dovolená ve všech ohledech. Rodinná a pohodová atmosféra.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Nikdy jsme problém s čistotou neměli, a to tam jezdíme pravidelně. Pokoje pro někoho možná zastaralejší, ale čisté!! a dostačující, stejně toho času na pokoji moc nestrávíte. A pokud jo tak je to škoda vyhozených peněz, protože stojí zato z něho vylézt. Takže k bydlení nemám výhrady, vždy čisto, každý den balené vody, za bakšiš nějaké to zvířátko z ručníků (a jednodolarovku nepovažuji za nějaký extra bakšiš =D), pokud se cokoliv nezdá mile rádi hned vyřeší, opraví. Super.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo je top, nechápu jak si někdo může stěžovat. Pro nás hraje jídlo rozhodující element při výběru dovolené, miluju poznávání nových, kulturně odlišných jídel a tady jsem měla tu možnost. Každý den nepřeberné množství jak snídaně, oběd, večeře. Plus každý večer tématická večeře podle světových zemí, zažily jsme řecký večer, italský,egyptský atd... Opravdu jsem na jídlo náročná a tady mi až oči přecházely co si vybrat dřív. Možná ty svačiny servírované u pool barů jsou trochu stejné a jednotvárné, ale kdo se nají (možná při tom výběru i trochu přejí) na oběd, do večera vám nestihne ani vyhládnout. Přivezla jsem si kilo navrch a to je myslím ukazatel stravy dost výstižný. Jen mě mrzí že jsme nestihla ochutnat od každého vše, ale to letos doženu =)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál na jedničku, usměvaví, rádi poradí, pokecají si. Vždy se snaží z hostů vytáhnout úsměv, jste na dovolené tak si to užívejte a usmívejte se taky. Od pokojských, přes animátory, číšníky až po kuchaře profesionálové a milí lidé.

Možná jedině plážový prodavači lehce vlezlí ale s tím člověk nic nenadělá, nedávat se do řeči, popř.dělat že spíte a je vystaráno =D

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře v Marse má nejkrásnější podmořský život co jsem zatím měla tu čest vidět.A to jsem loni byla na Floridě a v Mexicu a tomuto se opravdu nic nevyrovná. Krásné, nedotknuté korálové útesy které skrývají bohatý život. Nám korálové podlaží a přístup přes molo vyhovoval, v Egyptě je to prostě klasika. Lagunky u pláže nejlepší místo hlavně pro děti a neplavce, kde se to rybkama jen hemží a při přílivu máte možnost si zaplavat doslova v akvárku. Ale i plavci si přijdou na své cestou přes molo a potápěním u útesu. Jediná škoda je, když je větrno a červená vlajka to vás tam kvůli vlnobití nepustí, ale chápu, že to není jejich chyba, příroda se (bohudík) neovlivní. Za mě moře jedinečné ♥

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Tak co čekat na poušti že, prostě písek, písek, písek kam dohlédnete, tuším přes cestu byla nějaká ubytovna pro personál, ale jinak je komplex osamocený, což vůbec není na škodu. Na výlety a za nákupy máte možnost i tak si zajet. Pokud člověk chce bary, rušné ulice a noční život, tak to v Marse nehledejte, to musíte zamířit spíše do Hurghady, ale nám tento tichý, klidný pobyt vyhovuje.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Náš favorit, budeme se i nadále v budoucnu rádi vracet.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 85
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání