Napsat recenzi

Naprostá katastrofa

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 3 265x
Recenze se líbila: 792 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento hotel jsme si vybrali na základě kladných recenzí, které však dle našeho názoru absolutně neodpovídali skutečnosti. Nejprve jsme byli ubytováni do pokoje,kde nábytek odpovídal max. tak 2* - opotřebovaný, zastaralý, všude vše opatlané, špinavé. Výhled do pouště - strašidelné. S manželem jsme každý dostali svou postel:). Po žádosti na změnu pokoje, samozřejmě za bakšiš, nám byl nabídnut obdobný pokoj na druhé straně, který odpovídal tomu 1. se dvěma výhodami - výhled na bazén a společná postel. Na druhou stranu v tomto pokoji nefungoval telefon, TV a dveře na terasu. Asi jako bonus jsme dostali přistýlku, která neodpovídala ani těm 2*. Možná by Vám lepší postel nabídli i ve vězení. Následně jsem se šla na uklidněnou projít po areálu, nicméně to můj negativní dojem ještě umocnilo. Všude špína, roztrhané matrace na lehátkách, upatlané skleněné dveře atd. Nakonec jsme se na základě těchto zkušeností rozhodli pro změnu hotelu. Teprve v tuto chvíli nám byla odhalena druhá část hotelu (u aquaparku), která v sobě skýtala zrekonstruované pokoje, které již 4* hotelu v Egyptě odpovídali. Nicméně hezký pokoj nenahradí areál, který má již své za sebou, proto jsme, i přes nabídku ubytování v této části, na změně hotelu trvali. Díky přístupu delegáta a CK ********** jsme byli ještě v týž den přestěhovaní do hotelu Oriental Bay, který je ve stejné cenové kategorii (u některých CK nabízen i levněji), také 4*, ale naprosto neporovnatelné - více viz recenze Oriental Bay (autor: Veronika). Tímto samozřejmě delegátovi Wallovi a CK **********děkujeme.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

viz výše

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Jediné, co bych dala do plusu byl přístup personálu, který se velmi ochotně snažil naši situaci vyřešit. Nakonec nám recepční vrátil i bakšiš, který jsme mu dali při první žádosti o změnu pokoje.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

NEDOPORUČUJEME!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 85
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Nina: kladné recenze - 3. 8. 2014 11:28

Napsala jsem recenzi u cestovní kanceláře ********, od které jsme cestovali a byla smazána. Se nedivím, že jsou všude jen kladné recenze. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání