Napsat recenzi

Recenze Resta Reef resort

Recenze hotelu Solymar Reef Marsa Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 567x
Recenze se líbila: 378 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příjezdu šok a komplikace. Postupně se vše lepšilo, ale celý hotel byl omšelý, opotřebovaný, potřeboval by dávno rekonstrukci, zničení chodníky, volné kachličky, už se zde určitě nevrátíme! Procestoval jsem toho už hodně, ale v u nás v apartmánech to vypadá podstatně lépe...

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Po příjezdu rozčarování, někdo jej nabízí jako 3* (E***), někdo 4* hotel (další 2 CK). Už to něco znamená! Rozhodli jsme se kvůli 4*, ale situace tomu vůbec neodpovídala!!! Po přidělení pokoje ihned výměna za jiný, zapáchal! Jako rodina, ale v objednávce po 2 lidech, nebyla vůbec možnost mít pokoje blízko nebo vedle sebe! Nešla nastavit klima, výměna ovladače přes recepci, pak ok. 3 dny urgování, aby tekla teplá voda!!! Až poté ok. Poličky zaprášené, podlaha nebyla mytá každý den, všude písek. Neuklizeno po areálu, oprýskaná omítka, nedodělané opravy. Kouřilo se úplně všude! Teda kromě hlavní budovy. A to v době hlavní sezony! Ideál snad pro baťůžkáře, ne si užívat klid a pohodu určitého standardu. Při výběru hotelu jsem dal na recenze a neměl jsem!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně úplně stejné bez obměny, obědy relativně ok, večeře taky. Ale pokud je zde člověk celý týden, tak jsou téměř každý den stejné jídla. S tím jsme ale radši počítali. Synové jedli skoro celou dobu jen kuřecí a špagety, takže pro ně nic moc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Ochotní, ale někteří drzí (2 jednotlivci...). Zbytek v pohodě. Ale při sledování recepce šlo vidět, že neustále řešili klienty. Jen první den u našeho příjezdu měnili čeští turisté 3x pokoje, další den dokonce z jiné CK měnili hotel a do areálu ani nešli!!!! A stížnosti byly celkem na denním pořádku. S kým jsme se během 10 dnů poznali a bavili, tak měli pouze negativní názor na tento hotel, tak nechápu hodnocení hotelu! Animační programy nás vůbec nezaujaly, pouze pro Němce či Italy. A la carte za 18 euro na osobu? To je snad sranda při all inclusive...

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

PLUSY: nádherný korálový útes, hodně ryb, dokonce jednou i delfíni! Pláž k moři příjemná, pak jen možnost v botech do tůněk s rybkami, což bylo taky úžasné,ale každý den???

MÍNUSY: celou dobu oprava a prodlužování mola, neustále jel kompresor nebo bouchání nástrojů (v hlavní sezonu, pochopil bych jaro nebo podzim), nepořádek na pláži, kde se všude kouřilo, červená vlajka byla 5 dnů bez možnosti jít na útesy, 2x žlutá.Takže v tom případě pouze ležet na pláži... Lehátka a slunečníky ok, jen pokud přišel po 8 ráno, už si nikde nelehl, vše zamluveno ručníky, i když ti lidi tam nedorazili třeba celý de, Ale to je asi obdobné všude.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nikde v přímém okolí nic není, což bylo jasné na samotný komplex, ochranka nás nepustila ani podél pláže k sousednímu hotelu. Proto nízké hodnocení.

V úvahu pouze fakultativní výlety. Ty byl většinou super (Luxor, čtyřkolky, delfíni na moři - nebyli, skoro nikdy nejsou..., Al Qussira - večeře nechutnala hodně lidem - jinak ok, Port Ghálib - vcelku zbytečné, průvodci všichni v poho, jen všude opakují historii Egypta... slyšet to 3x je únavné. Bez výletů by jsme se unudili a kluci obzvlášť.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Neočekával jsem něco super, ale celkově velké zklamání, oba naši kluci byli úplně rozčarování. Celý hotel omšelý, náklady na opravu asi minimální, jídlo opakující, nechápu, jak tam může někdo jezdit opakovaně! Někdo i 23x! Tento hotel i rozhodl, že by jsme do Egypta už nechtěli jet... škoda.

Krásné foto na prezentaci hotelu nafotí úplně každý...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání