Napsat recenzi

užitečné informace

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 2 213x
Recenze se líbila: 626 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nebyla jsem v Egyptě 15x ale ani poprvé. Resort jsem hledala opravdu dlouho, protože požadavky naší 7 členné skupiny z nichž byly 2 12.ti letí kluci byly následující:

Hotel nesmí připomínat sídliště, nesmí tam být rusové, nesmí být daleko od letiště, musí tam být pěkný korál ( to je hlavní), chceme tobogán na blbnutí pro kluky, bar na pláži i u hotelového bazénu pro chlapy, možnost dobré kávy a vína pro ženy. Jídlo musí být alespoň podle recenzí kladně hodnoceno, v resortu musí být lékárna, příp. lékař samotný. Nestály jsme o výlety do pouště - potřebovali jsme prostě vypnout a týden relaxovat.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Budu upřímná. Je to Egypt, víme kam jedeme a že nejdůležitější je moře. V pokoji pouze přespáváme. Musela jsem zaplatit větší částku za osobu, protože jsme byli 3 dospělí a 1 dítě, naši známí méně, protože splnili klasickou sestavu 2 dospělí a 1 dítě. Rozdíl byl pouze ten, že jsme měli asi o 2 m širší místnost, aby se vešly 4 postele. Family room tedy není nic mimořádného. Vybavení jednoduché, ale účelné. Dost místa na uložení věcí, trezor v pokoji zdarma, každý den 1,5 ltr balené vody zdarma, výměna ručníků denně.

Ložní prádlo už dávno nepřipomínalo sněhově bílou, ale čisté bylo. Klimatatizace skvělá a fungovala!! Pokoj nám uklízeli vždy dopoledne.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Z našeho pohledu mohlo být více výběru masa a čerstvého ovoce, ale šlo to. Kladně hodnotím chutnou rýži, americké pečené brambory, dobré hranolky. Kdo měl chuť nechal si dle vlastního výběru namíchat špagety. Pizza byla vynikající. Ryby jen filé ve smetanové omáčce nebo grilované. Jídla byla i pro vegetariány. V nabídce byly kuřata, hovězí krájel kuchař každému na talíř, aby se nenašel nějaký blb, který by si nandal vše na svůj talíř. Když jste ale chtěli bez problémů přidal.

Moučníky vynikající. Zeleninových příloh dostatek, ovoce formou kompotu z nakrájeného melouna a jablek. Pomeranče na čtvrtky, někdy banány. Pokud jste si něco chtěli z jídelny odnést, nikdo vám nebránil. Na snídaně müsli, tvarohy, mléko, čerstvé omelety, čerstvé pečivo, fazole nějaké uzeniny, sýry, zelenina atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál milý a to nepřeháním. Kromě jednoho nafoukance, kterému asi pocit vedení zamotal hlavu jsme neměli žádné potíže. U bazénu denně animátoři lákali na vodní pólo nebo strečink, tanec - pokud jste nechtěli, neobtěřovali :-). Byli to hlavně polky, protože v hotelu bylo i dost polských turistů. Večer probíhal v divadle nějaký program, na pláži pobíhali náhončí na masáže, splétání vlasů, focení atd. Nevyužili jsme. Za 4 USD si můžete na hodinu zaplatit kulečník. Nabízeli nám i čtyřkolky do pouště a delegátka od cestovky mnoho různých výletů. V areálu nějaké obchůdky na suvenýry.

Přiletěli jsme do hotelu někdy kolem 5 hod ráno, v 10 hod nám dali pokoj a pásky.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž prostorná, čistá, dost místa pro každého. Obsluha vám pomůže s umístěním lehátek a úpravou zábrany proti větru. Nebýt přístupu do moře přes molo, asi bychom si nezaplavali.

Skutečné moře totiž začínalo až tam. Lagunky u břehu spíš na sezení nebo pro děti. To nejdůležitější za čím jsme jeli nás ale trochu zklamalo. Korálový reef sice ihned od mola na obě strany, ale spíše mrtvý. Kdo nemá porovnání, byl spokojený. Plavčík vás nechává šnorchlovat pouze na stranu proti proudu. Zkusíte-li plavat s proudem, hned píská.

Bála jsem se, aby nám nefoukal vítr. Foukal každý den - to v Hurghadě nebo Sharmu nezažijete. Naštěstí byl spíše osvěžující. Dopoledne jste si ale u moře časopis otevřít nemohli :-). Jeden den byla červená vlajka a do može se vůbec nesmělo. Jinak jsme chodili jak to jen šlo. Moře ale opravdu není pro slabé plavce. Vlny jsou téměř neustále dost divoké.

Když vyjdete kolen 16 hod podél pláže na sever, je to pěkná procházka k vraku rybářské lodě. Pěšky tam a zpět na 2 hodinky ( boty do vody, foťák a vodu)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Nic, písek, plastová lahev, písek, pneumatika, písek......

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Vzhledem k tomu, že vyhledáváme opravdu pěkné šnorchlování, sem už se nevrátíme. Kdo toto nemusí bude spokojený. Pro děti vhodné. Tobogány byly fajn. V jednom sektoru i pro úplně malé děti. Nikdy jsme netrpěli nedostatkem tekutin. V jídelně i u všech barů ( otevírali v 10 hod) byly i automaty od Nescafe - dobrá káva, capuccino, čokoláda. Za 2 USD vám dopoledne udělali u bazénu luxusní hamburger.. Jinak bylo možné platit bez problémů i EUR. Bakšiš nikdo nevyžadoval. Dali jsme vždy 1 USD uklízeči a vytvářel ručníkové kreace až jsme žasli :-). Jen osobní postřeh - jsou milí, buďte také, ale opravdu k tělu si je nepřipouštějte, aby nezačali být až vlezlí.

A ještě toto: průjem se nám vyhnul. Pouze jeden z nás si musel na den odpočinout. Lékař v resortu, léky na dosah.... i to je dobré vědět :-)

Každé ráno, před obědem i večeří jsme pro jistotu dali panáka vodky ( i děti trochu smočily jazyk). Možná to pomohlo, možná ne... Dle informací, které nám dala delegátka je důležité hlídat drastické teplotní výkyvy. Takže nechoďte z venkovní teploty do 19 stupnoného pokoje. Ideální je nastavení klimatizace na 26 stupnů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 85
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání