Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 1 253x
Recenze se líbila: 563 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 3

Celková spokojenost s ubytováním, stravováním, službami, mnohem lepší než předcházející dva pobyty v Hurgadě. Velice příjemné bylo, že nikdo nevyžadoval bakšiš a pořád něco neomaleně a otravně nenabízel jako v Hurgadě. Možná proto, že hotel patří do mezinárodního řetězce, který řídí Belgičané. Také mnohem hezčí moře a korály.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokud člověk nevyžaduje vysloveně luxus, slušné a naprosto vyhovující ubytování. Pokoje v patře mají balkon s výhledem do zahrady a na moře, nebylo třeba dávat žádný úplatek. V každém pokoji je klimatizace, lednička, trezor a TV, v koupelně fén.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Bohatý výběr jídel a nápojů, chutné, jídla bylo tolik, že se kolikrát nedalo ani všechno ochutnat. V hlavní restauraci různé druhy masa, příloh, pečiva, saláty, sladkosti, na terase dělají pizzu a další italské speciality. Džusy, čaj, klasická káva, automaty na preso, cappuccino a dalších celkem 8 druhů, pivo, víno, několik druhů kořalek a míchaných koktejlů. Každý den ještě dostanete na pokoj láhev balené vody.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel není úplně nový, ale vybavení je slušné, příjemný a ochotný personál

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Hned za pláží po krátké mělčině začínají korály, po kterých se nesmí chodit, ale jsou tam tůňky, kde se už dá šnorchlovat, pokud není odliv. Přes molo se dá dostat do hlubšího moře, kde je hezký větší korálový útes a jsou tam k vidění krásné ryby a další věci, je dobré mít vodotěsné pouzdro na foťák a zachytit to. V této oblasti a v tomto období některé dny docela fouká a jsou větší vlny a molo může být uzavřeno. Koupat se dá, voda má už docela příjemnou teplotu

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu není nijak zvlášť udržované, je to vlastně pustina a poušť, tak je to ale v Egyptě v podstatě všude. Po pobřeží se dá udělat pěší výlet do zátoky se ztroskotanou lodí, jinak tam není nic, nabízejí se výlety do přístavu Port Ghalib a městečka El Quiser.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Klidný menší "rodinný" hotel se slušným ubytováním, dobrým jídlem, příjemným personálem za vynikající cenu ( v březnu mimo hlavní sezónu). Ideální pro lidi, kteří nevyžadují akční program, výlety po okolí atd.. a chtějí si odpočinout.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 84
z 105 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Alena: koupání pro děti - 3. 4. 2014 13:39

může mi někdo sdělit, jestli mohou v moři plavat i malé děti nebo se cachtat u břehu? jedeme s malými dětmi děkuji reagovat

Dobrota: Re: koupání pro děti - 3. 4. 2014 14:07

U pobřeží je kousek mělčiny s písčitým dnem, vody je tam tak po kolena až pasu dospělého, pak začínají korály, mezi nimi jsou místy tůňky s hloubkou cca. do 1.5m, kde lze šnorchlovat nebo plavat. Děti jsem tam viděl brouzdat se a plavat, jinak je tam ještě bazén se skluzavkami. U pobřeží kvůli korálům ale není nějaká velká souvislá plocha na plavání. Dál za molem je to už v pohodě ale pro zdatnější plavce, hlavně když víc fouká a jsou vyšší vlny. Nevím, jak velké děti máte, představu si můžete udělat z videí, která lidé uložili na Youtube např. https://www.youtube.com/watch?v=XNu1twdazus https://www.youtube.com/watch?v=7zEShYPlpa8 reagovat

alena: Re: Re: koupání pro děti - 15. 4. 2014 19:25

Dekuji za odpoved jiz se moc tesime reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání