Napsat recenzi

Parada !

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 359x
Recenze se líbila: 522 čtenářům
Fotografie: 35
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z letadla musí bytť :D pohled z letadla musí bytť :D
  • užasne drinky z kterých je vám pak blbe :D užasne drinky z kterých je vám pak blbe :D
  • tobogany :) tobogany :)
  • cesta od bazennku k pokoji cesta od bazennku k pokoji
  • neskutočne vietor fukal karty na plaž zbytočne :D k bazenu sa to daloo ;) neskutočne vietor fukal karty na plaž zbytočne :D k bazenu sa to daloo ;)
  • 4kolky 4kolky
  • vyhlad vyhlad
  • trip trval 2,5h :) trip trval 2,5h :)
  • sun does down ;) sun does down ;)
  • Mohamed 19r studuje právo ;) Mohamed 19r studuje právo ;)
  • Pláz 2 barvy  Pláz 2 barvy
  • zavezl nás aj k dromedárom :D :) zavezl nás aj k dromedárom :D :)
  • plaž vzdy dost lehatek plaž vzdy dost lehatek
  • noční noční
  • cestou k vraku lodi všude samý koral cestou k vraku lodi všude samý koral
  • more u lode more u lode
  • lod lod
  • Ramses :) egyptska kočka v čajovni Ramses :) egyptska kočka v čajovni
  • dýmka čaj ibiškový :) dýmka čaj ibiškový :)
  • bazenový bar :D mohol byt aj vačsíí :D 
bazenový bar :D mohol byt aj vačsíí :D
  • pohled z balkona pohled z balkona
  • koupelna koupelna
  • balkon balkon

Vedeli sme do čoho ideme nečekajte nejaké extra plavání v mori jsou vele vlny a hodne lagun kde je dost tepla voda. More je ale nadherne pri lagunach zeleno - modré a v dali tmave modre! samozrejme plno ryb krasne koraly!!!!!

Snad jen v letadle sme čekali trochu víc jídlla 4hodiny letet a dostat jed 1dcl vody je celkem na houby

Ubytování  průměrně (4,1/5)

parááda dali sme BAKšIš na recepci do pasu 10dolaru. (chteli sme to hlavne kvuli LCD telvizi meli sme sebou USB s filmama a večer po programu sme zvykli sledovat) oni nám dali pokioj uplne pri mori krása ! :) v hotelu su i butiky s oblečením, tabaky do dýmky, necfo pro decka, čaje, kozmetika....

Strava a stravování  průměrně (4/5)

nejlepší byli ty jejích testoviny kde ste si mohli namíchat vlastní omačku !!!!! (hodne dlouho se ale čekalo) vždy zaklad rajčatový a pak ste si davali co ste chteli - kukuricu, cibuli, čili, maso, bilynky, papriku, paradajky, zampiony.... !

maso večinou Hovezí grilovane nebo pečené kureci bylo asi 3x za pobyt

ryby každy den teda jeden druh grilovana s nejaku smotanovu zalivku bez kostí.

vždy hranolky 2druhy rysže, coucous, zemáky, kaše, ratatui, musaca, nejake jejich národní jidlío, 3druhy polevek krutony samozrejme k tomu, zeleniiny miliardy k objedu snidani i večeri - okurky papriky rajcata zelí tzatziky moc moc dresingu, k snidani jogurty sladke pečivo miliíon druhu baget džemú nutrel. k snidaní palačinkiy vajička - omeleta (tam ste si take vybralui co chcete dío omelety - rajcata cili....)

hodne tech jejích dortu a koláču ja sladke nejím tak nemložu kritizovat ale prej nic moc takove doboškové umelé :/

ppitii bez problému jen male sklénky :/ doporucuju vzit z domu nejaký večí plastový poharek k snidani pozue 1dcl hrnky.... kava čaj mochaccino, čokoláda turecká kava černa kava, capučíno sprite mirinda pepsi - cola pepsi light 3druhy džusu

A ted ten jejich ALKOHOL - to je hnus :D:D:D otrasss :D sice ano vodka rum a whisky nebo co to je ale všetko v plaste a na slnku celý den. miesto VODKY - VOLKA :D ono to krasne vyzera aj s týmm sirupom grenadina (či ako sa to píše) aleee rano pekna kocovina proto sme pak pili jen svuj chlat...

Pivo ale výborne u bazenu čepovali u uplázi v baru rozlevali z flašek.

udelají vám aj tequila BUM BUM :D:D:D fuj :D:D:D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

personal strašne ochotní nečekali na bakšiš za 1dolar za týden každý den sme meli z ručníku zvírátká :) barmani moc milii také ochotní nečekaliá na bakšiš :)

uklízečí sa každý den prali jestli je všechno OK že když bude problem mame jit za nim ne na recepci. každý den nám dávali 1,5l vody na pooj. v pokoji je trezor i lednička s marazničku malu ;). aspon na led.....plavčíci porat piskali na lidi co plavali u molu aby neéplavali moc daleko. Take bacha na to když sa pujdete projit a najdete neceo v mori neberte to k lehatku (jestli si to chcete vyfotit) berte radšái fotak sebou vzala sem jednu mušli z laguny ven a už security že to mam hned vratit nebo budu platiť pokutu 200dolaru.

Animátori : meli sme tam 4 zenské a jednoho animatora jo snažili sa nebili násilní tančila sa zumba nejaka joga whater pool a večerní program :)

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Boty do vody !!!!!! šnorch a brýle !!!! more krasne jak sem výše spomínala plutvy sme nepoužilái ani jednou ;).pro deti uplne ideálni ;) pro plavce to bude asi sklamáni... veliké vllny a stalo se že sme kvuli vlnam meli aj uzavrene molo.

plaž dost ostra nedalo se po ní chodit bosky tak aspon žabky sju to rozbite mušle o koraly....nebo šterk

v bazénu také max 110cm vody

také dal od plaže 2km je vrak lode ! je tam krasne more ale nadherné byli tam nejaký domáci a volai nás (možna nejaký prodejci) sme se ale lekli a šli pryč :D ale asi se tam dá normálne koupat ;)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

no poušť ! :D ale odvažnejším doporučuji jizdu na 4kolkách pri západu slunce v poušti s čajem a vodní dýmkou :)doporucuji si vzit sebou aspon nejaký malý peníz pro pruvodce a pána beduína v pouši. uplne krásne :) doporucuji si to koupit cez pána co se prochází na plázi ne cez CK - DELEGATA ušetžrite i 100e !!! my sme platili 3 lidi (+arafatky na hlavu 5e) asi 80e cez delegatku je to o mnoho drahší.

hned vedle hotelu (je to ešte resort) maji shisa bar býval kdysi na plazi ale menili to ;)

ta je wifi ohodne rychlejší nez na recepci !!!!!!! maji tam kočku ramses a zelvu haabibi ! jiának strašná pohoda donesu vám tam i veenntilátor ;)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

odporučuju každému

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 85
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání