Napsat recenzi

Již jsem zažila lepší

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 704x
Recenze se líbila: 587 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se vcelku vydařila, pokud se spokojíme s vodou a sluncem...

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Příjezd na hotel v 6 ráno, do 9 hodin jsme čekali na pláži než dostaneme klíče od rodinného pokoje. (tento je velký jako standartní dvojlůžkový, mezi postelemi má jakousi sádrokartonovou přepážku. Jinak lokace moc pěkná, výhled na akvapark, moře i v dáli potopenou loď... První den jsme měli konflikt ohledně balené vody, neb dvojlůžkový pokoj má nárok na 1 vodu denně, bohužel 4lůžkový má nárok úplně stejný.. Argument, že 4 lidi spotřebují a zaplatili více než 2 bohužel neobstál.. Další dny jsme zjistili, že i ručníky jsme dostávali stále jen 2, to už jsme se ale odmítli rozčilovat a řešit další rovnici 4=1 stejně jako 2=1. takže jsme se o ručníky střídali :)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

strava stále stejná jednotvárná.. jeden druh tučné ryby k obědu i veřeři a jako druhé maso se střídaly mleté koule v jakési rajské nebo hovězí v omáčce... Pečivo k snídani leckdy tvrdé...

nápoje studené, nebývá vždy v Egyptě zvykem, pivo vychlazené....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Nedostatečný počet lehátek u bazénů!!! Prázdný prostor okolo bazénu, kde by mohly být lehátka byl přímo do očí bijící.. Akvapark pro děti super, za předpokladu, že vstanete v 6 ráno a hodíte ručníky na lehátka...Dát si večer v baru po večeři nebo před drink? O.k. pohodlná sedačka v počtu 1 kus na celý hotel.... Jinak další bar s kovovými židlemi venku. K zapůjčení biliár za 4 dolary na hodinu.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž pěkná, upravená, čistá.. To proč jsme tam jeli, šnorchlování jsme si užili jen na mělčině u břehu, odírajíc si břicho o korály. Bohužel celých 14 dní foukal takový vítr, že nešlo se potápět na útesu z mola.... Takže i sortiment živočichů tomu odpovídal, jen pár rybek zbloudilých na mělčinu a hadi!! Vyšší počet hvězd bych dala, pokud bych se z mola podívala, ale chápu, že vítr jaksi hotel neovlivní... Na druhou stranu musím říci, že červená nevlála z pohodlnosti plavčíků, ale vlézt do těch vln z mola by byl opravdu hazard se životem.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Poušť. Ale k vraku potopené lodi pěkná procházka podél pobřeží. Jen pozor pod nohy!!! Kromě vás se tam prochází také spousta krabů. Nicméně my neočekávali žádné velké výlety mimo areál, takže tato procházka byla spíše bonusem...

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Sem se již rozhodně nevrátíme. Vloni jsme byli za stejné peníze v Hurghadě v Titanic Palace a asi nás tento pobyt natolik rozmazlil, že srovnání s tímto rozhodně neobstojí.....Do Marsy jsme jeli za lepším než hurghadským šnorchlováním, ale ani to nám nebylo dopřáno.. Takže příště z Egypta jedině Titanic!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 84
z 105 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání