Napsat recenzi

do egypta s dítětem

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 485x
Recenze se líbila: 654 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě jsem už navštívil více hotelů, takže si myslím, že můžu srovnávat, potápím se také hodně let, takže když vlezu do može s mrtvými, polámanými korály nebudu jásat jak většina turistů jaká je to nádhera a doporučovat to všem známým. Byl jsem v tomto hotelu sám se 4 letým synem, krásně jsme si to užili, ale našlo se i pár věcí, se kterými jsme úplně spokojeni nebyli.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

pokoje už jsou trochu starší ale je to taková egyptská klasika, s čím jsem nebyl spokojen byla koupelna, vana měla špinavý odpad, který dost často nepříjemně zaváněl, řešení sprchy malým kropítkem bez hadice vysoko na zdi mě taky zklamalo - hrozně moc vody se nastříkalo při mytí na zem a podlaha nebyla udělaná tak aby to odtékalo.

Klimatizace byla hrozně hlučná a nechladila - což sem s personálem řešil 3 dny, než to konečně opravili, každý den na tom něco dělali a řekli, že je to v pořádku, ale nebylo, větrák fungoval, ale chlazení ne, po 3 dnech to dali nějak dohromady a dokonce opravili i tu hlučnost, ale 2 noci jsme spali bez klimošky.

Měl jsem objednaný jednolůžkový pokoj s přistýlkou, nakonec jsem byl v pokoji s dvěmi klasickými postelemi, žádné skládací lůžko, pokoj byl velký.

Televize na pokoji měla obraz, že se na to nedalo skoro dívat a přestože měla polské, ruské, maďarské a jiné programy, náš tam nebyl žádný, ale kvůli televizi tam člověk nejezdí, zapl jsem ji jen jednou, když jsem se chtěl podívat, jestli bych nenašel pohádku pro syna, protože jsem sebou nevezl notebook.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Ze stravování jsem byl nejvíc zklamaný, kdybych v Egyptě byl poprvé, asi by mi to úplně stačilo, ale jelikož jsem tam strávil dohromady víc než půl roku a mám s čím srovnávat, tak musím říct, že strava byla jednotvárná, pořád to samé dokola, navíc byla na potravinách patrná recyklace, těstoviny byly často převařené, zelenina nebyla čerstvá. Určitě se z toho člověk najedl, ale výběr byl opravdu malý, hlavní jídlo se vybíralo ze 7 várnic + venku dělali ještě těstoviny a pizzu (těstoviny s kečupem a malou lžičkou sýra a zeleniny kterou si vyberete, pizza placka politá trochou kečupu a posypaná trochou sýra - po pár dnech se tam zpracovaly i párky co zbyly od snídaní) vyjimečně asi 2x se tam dělalo ještě něco jiného, třeba kuře, které vevnitř za celý týden nebylo ani jednou. Zažil jsem *** hotely, které nabízely 3x větší výběr jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

personál byl milý, až na jednoho pikolíka, který byl vyloženě vlezlý a sám si říkal o bakšiš, bylo to před odletem a nám už nic nezbylo a on za námi snad 30 minut chodil a vnucoval nám, že mu musíme něco dát. Při uklízení se nás rovnou milej chlapík zeptal, jestli nám stačí uklidit každej druhej den, jinak úklid je víceméně jen vytření a složení ručníku do labutě + 1,5 litru balené vody.

Wi-Fi v recepci zdarma byla fajn, kvalita pokulhávala i na egypt, dost často jsem se vůbec nebyl schopný připojit, recepce byla věčně nacpaná lidmi s ntb a telefony, takže jsem maily psal na pokoji a chodil je pak kolem půlnoci odesílat, pak to běželo pěkně, dokonce jsem odeslal i nějaké fotky.

v hotelu funguje dětský klub (syn mu říkal výtvarka) ten bych ohodnotil 5 hvězdama. Naše delegátka mi sice řekla, že klub není pro děti co neumí anglicky, ale nebyla to pravda. Dětem můžou překládat rodiče, a když je dítě v pohodě a domluví se rukama nohama, múže rodič klidně odejít. Dělají se tam různé výtvarné práce, každý den jiné, funguje 2x denně zhruba na 1,5hodiny dopoledne i odpoledne. Je hned vedle bazénu s tobogány, takže tam můžete zaskočit kdykoliv chcete, přímo od vody.

Bazény pro děti se skluzavkami - za to bych dal asi taky 5 hvězd, děti se tam pěkně vyřádí, hloubka je dělaná tak, aby tam i malí stačili od 30-110cm a horní bazén pod tobogány je vyhřívaný (v ostatních je ráno voda opravdu studená i v červnu, když byl vzduch 36°C, ale během dne se ohřeje) otevírací doba tobogánů je dost krátká, ale stačí, bazény jsou samozřejmě otevřené i když už voda na skluzavkách neteče.

Každý večer pro děti mini disko v amfiteatru, původně jsem k tomu byl dost skeptický, ale je to dobré místo jak potkat další děti, můj syn si to zamiloval a museli jsme chodit každý den. pokaždé hrály stejné písničky a animátorky dětem "předtancovávaly", za pár dnú už se to děti naučily.

v hotelu probíhalo spousta dalších animačních programů, ale těch jsme se neúčastnili, takže nomohu posoudit.

Trochu mě mrzelo, že i když to vypadalo, že lehátek je dost, stejně si je lidé chodili s ručníky zabírat už před snídaní a ve výsledku, jich dost nebylo, protože polovina lehátek byla prázdná, jen na nich ležely skoro celý den ručníky. Ale vždy se dalo něco najít i přes den, i když samozřejmě na těch nejhorších místech.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

hotel nemá lagunu, takže vstup do hlubší vody jen přes molo se schůdky, ze břehu se dají najít místa s vodou cca po kolena, pak je korálové plato na kterém se tříští vlny. Už od kraje jsou ve vodě zbytky korálů, takže boty do vody jsou dobré. Z mola se dostanete na stěnu, která padá poměrně rychle dolů, je to fajn na šnorchlování, není to žádná super lokalita, ale ryb je tam dost, ale želvy nebo dugongy tam asi nečekejte, na ty je dobrá písčitá laguna porostlá chaluhama, kterou mají některé jiné hotely. Nevýhodou je počasí, my měli 3 dny zavřené molo, další 2 dny bylo otevřené, ale vlny byly stejně tak velké, že mi tam syn nevlezl, další 2 dny bylo bezvětří a moře bylo rovné - to byl na molu přímo nával. Pláž je OK, s ručníkama platí to samé co jsem psal u bazénů - ale pouze tehdy, když nejsou vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V nejbližším okolí nic nečekejte, podívat se někam taxíkem stojí majlant, možná na vejlet do přístavu, ale to není moc pro děti.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Kdyby bylo lepší jídlo, byl bych úplně spokojen. A lepší počasí - míněno aby nebyly vlny a dalo se chodit do moře z mola, jinak pro děti asi dobrá volba, na potápění bych jel raději někam jinam

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 84
z 105 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání