Napsat recenzi

cena poměr výkon o.k.

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 927x
Recenze se líbila: 561 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jak jsem již předeslal jezdím do Egypta zejména proto, že za přiměřenou cenu lze získat dobré služby, pěkné počasí je téměř jistota a podmořský svět pro šnorchlování je super, pokud máte štěstí na hotel který má ryby a dobrou vodu.

Tento hotel splňuje za přiměřenou cenu vše. V kryté zátoce je dost vody již od břehu, boty do vody prakticky nejsou třeba. Pár metrů od břehu začnají korály a opravdu je co vidět. Doporučuji sebou ploutve pro rychlejší pohyb po korálech. Lze vidět i velké ryby, poprvé za 10 let jsem plaval i s delfínem, bez poplatku byl živej ne mechanickej, je to mládě a do zátoky se chodí bavit se šnorchlisty.

Jedná se o hotel s velkou skupinou českých turistů často 55 +. Součástí zátoky jsou i další 2 hotely stejné skupiny, které však mají špatný přístup do moře. To je jeden z - každý chce ležet na té dobré plaži. Aby měl člověk lehátko tak musí chodit na pláž už kolem 6 ráno. Opravdu jsem se nepřepsal, nikdy jsem se s tím dříve nesetkal. Kolem 6 až 6.30 je v moři a na pláži již obsazeno od 55+, ty co nemohou dospat, večer si jdou lehnout brzo, kolem 10 je už v hotelu pomalu mrtvo.

To je docela šok v stávat na dovolené ráno, jít si položit osušku na lehátko a pak si jít znova lehnout. Hotel, nejen při plném obsazení, nemá dost lehátek lidé leží na osuškách v zahradě - na 4+ dost divné. Jinak plážový bar dobrý i míchané nápoje zdarma, bar u bazénu i nad jídelnou večer vše funguje dobře. Na pláži jsou i toalety pro faraóny, vše udržované a čisté. Animační program je naprosto zoufalý, pár neštěstníků něco imituje, blekotají do amplionu pouze volejbal, gimnastika pro ženy v zahradě a v bazénu. Večerní program prakticky žádný, u vedlejšího hotelu jsou italští animátoři fakt dobrý celý večer poslouchat italské vtipy a nevědět co ten člověk vlastně povídá.

Tento hotel vás ubytuje po příjezdu až po 14 hodině, dávat prachy celkem nemá cenu stejně to tak dělají. První den jste jak bezdomovec, páska na ruku dostanete až v 10.30 snídaně je totiž do 10.00.hodin. Poslední den nekompromisně vyklizení pokoje do 12.OO a hned střihou pásku, opět bezdomovec oběd začáná totiž v 12.30. Člověk si může zaplatit oběd cca.10 euro nebo čučí na recepci. To je druhé -, ale oni to inzerují

a mají na to právo.

Celkem by jsem však řekl, že tento hotel mohu doporučil i kamarádům. Dokonce jsem v moři zaslechl názor českých 55+ že tento hotel záměrně kritizují v recenzích aby tam nejezdilo moc lidí - tomu jsem fakt nechtěl věřit, ale ten děda to říkal zcela vážně.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

úklid každý den, na pokoj 2 balené vody na den. Bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Opravdu velký výběr i dost ovoce a zeleniny, snaží se doplňovat, ihned odnášejí špinavé nádobí, fronty prakticky nejsou. Pokud si neneložíte 1 den vše najednou dá se i 11 dní vydržet bez opakování stravy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Málo lehátek na pláži, špatný animační program, Ostatní věci O.k.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Vše super, koupání, šnorchlování, dost vody i přístup do moře. Vhdné i pro malé děti či starší lidi pozvolný přístup a prakticky bez korálového podloží při vstupu do moře (písek).

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Je to v poušti nic tam není .

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

O.k.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 84
z 105 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání