Napsat recenzi

Pravdivá recenze

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 1 637x
Recenze se líbila: 542 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou do tohoto hotelu a této lokality doporučuji všem, kteří si chtějí odpočinout a mají rádi šnorchlování. Resort je celý v poušti, nikde okolo není žádná restaurace či obchody, takže kromě výletů není kam jet. My jsme zde byli 15 dní a absolutně nám to nevadilo, nicméně záleží na typu člověka.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování je na vysoké úrovni. Budete ubytováni v jednom z 10 podelných baráčků, z nichž snad každý má výhled na moře. Jedná se o jednoposchoďové - každý má balkon nebo terasu. První patro má lepší výhled. Přízemí zase můžete rovnou vběhnout do pokoje přes terasu, což je fajn, když se Vám nechce do schodů. Všechny pokoje jsou jinak úplně stejné. 2 postele, 2 noční stolky, stůl, zdrcadlo, tv, dvě křesla. Dvě skleničky, popelník. Koupelna s vanou spojená se záchodem. Koupelna je dostatečně velká. Denně se pokoje uklízí, s čistotou jsme neměli problém, ale je to prostě Egypt....kdybychom chtěli, tak najdeme něco lehce oprejskaného nebo polofunkčního... záleží na jak velký luxus jste zvyklý, nicméně každý, komu stačí průměr - tedy čisto, pohodlí a funkčnost, bude spokojen.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo fantastické. Neměli jsme střevní problémy (což je asi poprvé).

Snídaně: desítky druhů sladkého pečiva, spousta slaného pečiva, rajčata, papriky, okurky, saláty, fazole, leča, sladké kaše a dušené zeleniny, párky, musli asi 4 druhy, vždy jogurt i mléko, medy a marmelády, másla i sýry a salámy. Doporučuji jejich skvostný balkánský sýr. Vajíčkový servis - cokoliv si řeknete, před Vámi udělají...míchaná vajíčka na másle (donesete si máslo), přidají cokoliv - například olivy..., omelety s čímkoliv, můžete si vždy vybrat, volská oka, palačinky...všeho vždy dostatek. K pití čaje, automat na kávu, voda a postmix juice (nic moc).

Obědy a večeře: obsluha s nápoji - pivo, víno, plus jako u snídaně plus cocacola, fanta, sprite...hodně se pije tzv. radler - pivo se spritem, osvěžující...víno mi moc nechutnalo, ale dost lidí si ho dávalo... jídlo - salátový bar...desítky různých salátů plus stánek, kde Vám namíchají vlastní salát z čeho si řeknete... šíleně moc sladkého, krásně upravené a vždy ovoce - mandarinky, pomeranče, banány, hrušky, všechna jablka, různé druhy melounů. Vždy kuchař u těstovin - několik druhů + 2 červené omáčky + co si dáte..já jsme fajnšmejkr na těstoviny, takže pro mě nic moc, ale třeba pro děti úplně vpoho anebo když už nevíte coby...tak si dáte třeba jen špagety s olejem a rajčaty. Vždy maso - hovězí, mleté, kuřecí, vepřové, různé úpravy, často připravované před Vámi, vždy ryby na několik způsobů, vždy dušená zelenina, rýže a nějaká úprava brambor. Pokaždé jsem si vybrala. Jo a výýborné polévky....fakt vývary nebo ze základu zeleninového...nejlepší byla krémová hrášková...dobře ochucené

+speciality: občas - cca 4x za týden dělají něco speciálního, například si nandaváte a vybíráte ze syrových potravin a necháváte si je upravit dle vlastní potřeby...buď maso: játra, párky,kotlety, kuřecí, vepřové, hovězí roštěná nebo ryby: kalámáry, štiky, krevety, a já nevím co všechno, prostě asi5 nádob a v každé jiný druh toho, co si dáte... jednou za týden Egyptský večet - úžasný kebab a zeleninový kebab v pita chlebu. Občas se grilovalo venku...všechno možné....

Snacky: hranolky a párky nebo bramboráky, nějaké housky a tak...my si to moc nedávali, ale lidí hafo

odpoledne úžasné palačinky, doporučuji na slano (položit si sýry) - zapečou...

Pití místní - rum, vodka, whiska, brandy, ouzo, tequila, pivo... víno pouze oběd a večeře, nealko cocacola, fanta, sprite, čistá voda...

bary zavírají ve 23:00, pokud chcete sedět dýl musíte si udělat zásoby nebo přivést vlastní, což doporučuji nakoupit směrem tam v duty free, protože je to za super ceny (není eu).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Je zde disco, několik bazénů, krásný dětský hřiště, možnost spoustu aktivit, kterou zajišťují animátoři - vodní polo, volejbal, bocca (petangue), vodní areobik, normální cvičení, zumba, lekce egypštiny, a večer nějaké představení. Možnost sauny a masáží, ale nevyužili jsme. Ani ve fitku jsme nebyli, přítel chodil běhat po okolí... Animátoři jsou fajn, ne příliš vlezlí. Personál se snaží, jsou milí, ale pořád jsou to Egypťani, no...po 15 dnech už jsem byla ráda, že jedem domů, ale nic osobního...to nicméně bude asi všude. Problém jsem měla s bakšišem, nevěděla jsme komu ano, komu ne...dávali jsme ob den za úklid a tu a tam donašečovi ručníků nebo číšníkovi, ale kdybyste měli dávat pořád a všem, tak Vás to zrujnuje.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře skvostné. úžasný korál hned u mola - vsup jakoby na širé moře přes molo, viděli jsme delfíny, rejnoky, dole u mola je Nemo, mili´´óny ryb...nádhera. Akorát přístup je náročnější, do vody se dá z mola skočit, při návratu je náročnější výlez po schůdkách, když jsou vlny - hází vás to a je nutné rychle se chytit a vyjít. Myslím, že pro malé děti anebo seniory je to nevhodné. Pláž je krásná, čistá, lehátka a veškerý servis super, akorát prostě nevlezete do moře normálně u břehu, respektive dá se to, ale není to píseček a skákání ve vlnách. O kousek dál po poušti je pár zátok s lepším přístupem, ale my jsme prostě šli třeba 3x denně na hoďku šnorchlovat. Asi 2 dny z 15 jsme měli černou vlajku a asi 4 zelenou, jinak pořád červená...dávejte pozor...

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Poušť. Nic jiného než písek a písek. Ani žádný obchod ani žádná restaurace. Nic. Ale nám to fakt vůbec nevadilo.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Jela bych klidně do tohoto hotelu znova. Pokud Vám nevadí výše uvedené a záleží Vám hlavně na kráse moře a dobré stravě, fakt doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání