Napsat recenzi

Krásná dovolená na nádherné pláži

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 720x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 2

Doporučujeme všem, co chtějí poznat krásy moře

Ubytování  průměrně (3,8/5)

S ubytováním naprostá spokojenost. A pro budoucí návštěvníky tohoto hotelu jedno doporučení: Nepřiplácejte cestovce nesmyslné částky za "lepší" pokoje (výhled na moře a jiné). Je to totiž úplně zbytečné. Stačí dát do pasu na recepci bakšiš ( my dali 20 EUR) a máte super pokoj. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit pokoje 5101-5112. Jsou v prvním patře po levé straně, výborně vybavené a skvěle udržované. Když jsme odjížděli, tak zrovna měl přijet majitel hotelu na oslavu konce ramadánu a pozval si pár svých přátel. A ty ubytoval právě na těchto pokojích.I z toho plyne, že jsou nejlepší.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

I když byl výběr jídla velký, tak jsme nakonec skončili u rýže s kuřecím masem. Rýže byla vynikající. Jsou tam ale i brambory, těstoviny, ryby, raci, hovězí a spousta dalšího jídla. Výborné jsou všechny různé dorty, pudinky a zákusky. Samozřejmě ovoce a zelenina. Každý si najde co mu chutná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení pokojů je dostatečné (lednice, fén,trezor,televize).Možnosti sportování jsou velké (tenis, volejbal, stolní tenis, vodní pólo, aquaerobic a další). Za poplatek čtyřkolky, velbloudi a spousta výletů. Personál hotelu je velmi ochotný. Neotravují s bakšišem. My jsme dali jen pár EUR barmanovi a číšníkovi a měli jsme vše. Ihned a bez čekání. Všichni byli velmi usměvaví a milí. Z výletů mohu doporučit : lodí na delfíny a katamaránem za dogongem (mořská kráva). Jediný co mi na hotelovém komplexu vadilo, že není možnost si tam nic koupit. Komu dojde opalovací krém nebo se rozbije šnorchl či brýle má smůlu. Jsou tam jen obchůdky se suvenýry a ty jsou hodně předražené. Proto mohu doporučit výlet do přístavu Port Galib. Je to jen 25 km a skvěle se tam nakupuje. Vemte si dost peněz, mají tam opravdu krásné věci (oblečení, brýle, hodinky, kabelky, suvenýry) a usmlouvat se dají na velmi rozumné ceny.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Něco úžasného. Na výletech s námi byli i z jiných hotelů a když chtěli vidět naši pláž, museli si zaplatit výlet na ni. Stačilo jim říci, že tam máme úžasné korály s tisíci rybkami a každý den želvy. Ráno mezi 5 - 7 hodinou tam byly čtyři a odpoledne dvě. Velké jako jídelní stůl. Díky pláži, kde je krásný písek a pozvolný vstup do moře, si potápění užijí i malé děti. Želvy jsou ve 2-3 metrové hloubce asi 20 metrů od břehu, ale už v půl metrové hloubce 5 metrů od břehu je kolem Vás spousta nádherných ryb. Voda je úžasně čistá a teplá. Díky zátoce není žádný problém s větrem. Jsou krásné vlny, ale nikdy černá vlajka.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Prostě Egypt - jen poušť

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Mohu všem doporučit tento hotel. Hlavně kvůli fantastickému šnorchlování, skvělé pláži, ochotnému personálu a krásným výletům za delfíny a dugongy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 106
z 152 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Katka: Až tak? - 12. 7. 2016 17:44

Dobrý den, já byla ve stejném hotelu minulý týden a tak si říkám, jestli vy nepracujete pro CK E***** *** nebo nějakou agenturu, která jejich zájezdy prodává? Až na moře, které je díky Bohu stále plné nádherných korálů a živočichů (i přes rachot korzujících motorových člunů - pro mě, která v tomto hotelu byla již po 4. to byla nemilá novinka) se tento hotel a jeho služby hostům tak zhoršily, že bych dovolenou zde nedoporučila nikomu ani za trest!!!! Takže vyzdvihovat tento hotel do nebes může pro mě jen člověk z CK nebo někdo, kdo bydlí a je zvyklý na horší a toho je mi potom upřímně líto. Hezký den, Katka reagovat

Lucka: Re: Až tak? - 19. 5. 2017 8:09

Musím reagovat na komentář paní Katky, kde se mi zdá krajně nevhodné, že nepřímo uráží autora první recenze. To, že ona tam má nepříjemnou zkušenost neznamená, že i ostatní musí mít tuto zkušenost. My jsme zde byli také a také se nám zde moc líbilo. Ano hotelová strava má nějaké rezervy, ale každý máme jiné chutě, ale myslím, že vybrat se tam dá. A líbilo se nám tam i přesto, že si myslím žijeme doma velice dobře a to v novém moderním domě. Takže urážky tohoto typu si myslím, že jsou zcela nevhodné. Přeji hezký den. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání