Napsat recenzi

Nádherná dovolená.

Recenze hotelu Hilton Nubian Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 1 621x
Recenze se líbila: 594 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nádherná dovolená, všude čisto, usměvavý personál. Rozhodně se sem vrátíme.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Perfektní, luxus, jen klima byla hlučná.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Bylo všeho dost, ale už jsme v Egyptě jedli lepší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Perfektní.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Nádherné moře, udržovaná pláž, za zády bar, dostatek kvalitních lehátek, vstup do moře po písku. V moři ještě zbytky nezničeného korálu a karety becné. Nádhera.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Vše upravené, ale my jsme trávili čas u moře.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Nádherná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jana Bux: lehké rozpaky - 9. 6. 2014 9:29

Hotdl Hilton jsem navštívila v termínu 8-19.6.2014. Perfekt hygiena všude, všichni účastníci však měli faraona /domnívám se, že ze zeleniny nebo ovoce/. I když hotel určitě dodržuje špičkové technologie, jako pracovnice v oboru stravování vím, že např.křehký hlávk.sal.nelze oprat z pěstírny dokonale a nedovdu odhadnout jakou vodou. V salátu byla hlína z pěstírny nebo pole a toto mohou být zdroje infekcí. I když na drubou stranu cpete-li se inkluziv a pak máte průjem a musíte utíkat na pokoj protože u bazénu není WC, tak jsem viděla jednoho pána co hnal trávník netrávník na pokoj a asi neutíkal pro cigarety! Ale hotel i ušetří na stravě.I když dnes vím, že u faraony.pomsty at jíte či ne, je průběh 2-3 dny stejný. Jinak hotel pokud se jedete kouat do moře nedoporučuji,protože ležíte u korálového útesu, kde se nesmí koupat a po rozžhaveném písku se jdete vykoupat na pláž sousedního hotelu, kde se nesmíte koupat anebo tam ležet, nebo zaplatíte 5 euro které se vybírá v úterý a čtvrtek, jinak šnorkl s rybičkami paráda. Kdo chce ležet u bazénů pohoda.S malými dětmi u moře na pláži děsné. Napsala jsem 20pohlednic do česka a ani jedna po měsíci nikomu nedošla. Odevzdávala jsem je na recepci hotelu a dodnes nedošly:použila jsem adresu Europa,czech rep.Praha... a dodnes nic.Asi to tam hážou do koše na odpadky. Personál vynikající, ale pozor letos je ramadan asi od 18.6. r. 2014/ jeden měsíc nebudou muslimové pít a jíst celý den, takže to bude se servisem zam. bída. Jinak celkově vyynikající dovolená, když nejedete k moři, ale k bazénu.Alkohol a strava paráda animátoři bída neumí bavit /oproti Turkům tam to s dětmi umí, oni jee totiž milují/. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání