Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 638x
Recenze se líbila: 365 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Recepce a jídelna hotelu Recepce a jídelna hotelu
  • Příjezd k recepci Příjezd k recepci
  • Atrakce jízda na velbloudech Atrakce jízda na velbloudech

Dovolenou jsme si užili. Překvapila nás ochota zaměstnankyně hotelu paní Petry. Vyhověla naší prosbě, abychom nemuseli chodit na pokoj do schodů. Při příjezdu nám dopodrobna vysvětlila jak to v hotelu chodí a také ukázala kde jsou bazény a kde je pláž. Také nám sdělila co vše můžeme využívat v rámci služby All in. Každý den se nás ptala jak se máme, zda něco nepotřebujeme.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Velice pěkný pokoj, prostorný, čistý. Každý den z ručníku vytvořeny nádherné výtvory. Každý den vzorně uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Teda strava žádná hitparáda. Pochopitelně jsme neočekávali knedlíky s vepřovým a se zelím a pivo Plzeň. Vadil nám malý výběr ovoce. Jídla bylo dost, takže jsme hladem netrpěli. Škoda, že některé stoly se kývaly. Asi měli už hodně za sebou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Myslím si, že vybavení hotelu a služby odpovídají čtyřhvězdičkového hotelu. Bazény s čistou vodou. Pro děti skluzavky a další atrakce. Dobře fungující bar jak u bazénu, tak i u pláže. Obsluha bez problému. Rozuměla i některým výrazům v češtině. Výběr nápojů nealko i alko byl veliký

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Čisté moře, prostorná a čistá pláž, pohodlný vstup do moře. Nádherné šnorchlování, rybičky a želvy. Vzdálenost od našeho pokoje byla velká, ale procházka nikomu ještě neuškodila, obzvláště když člověk nikam nespěchá. Teplota vody, sluníčko po celý den tu vzdálenost pláže od pokoje plně vynahradilo. Nepříjemný byl jen vítr, který způsoboval dopoledne velké vlny. Větru však nelze poručit.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Možnost zájezdu do města Port Ghalib či El Quseir umožnila každému si nakoupit. Krámky v hotelu měly hodně věcí, prodavači byli slušní, ochotní a hlavně nebyli vtíraví, Rozhodně nechtěli prodat za každou cenu. Okolí hotelu upraveno, zeleň upravována. Prostředí působilo uklidňujícím dojmem.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Velmi dobrý dojem z celého zájezdu. Rád bych se do tohoto hotelu vrátil. Pláž je myslím nejhezčí v Marsa Alam. Kdyby byla možnost udělit půl hvězdy, tak bych ji využil.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 104
z 149 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání