Napsat recenzi

Sheraton Soma Bay Resort září 2021

Recenze hotelu Sheraton Soma Bay Resort ***** (Egypt - Hurghada - Soma Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2021
Přečteno: 264x
Recenze se líbila: 134 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • u korálu u korálu

Při příjezdu ráno, nás na recepci uvítali s tím, že pokoje volné nejsou, protože hotel je ze 100% obsazený!!! Prý budeme muset čekat až se pokoje uklidí. ( mimochodem hotel byl naplněn tak z 30% a z 95% obsazen místními, s velkým množstvím dětí, což bylo znát hlavně v jídelně, kde to ječelo jedno přes druhé ) - Jedním dechem po nás ale chtěl recepční 20 - 40 dolarů, že pokoj "najde". Peníze vyžadoval po nás na recepci po všech kdo jsme přijeli, takže to nebyla náhoda. Zloděje nepodporujeme a proto nás ubytovali až ve stanovených 14 hodin. Několik párů 20 dolarů dalo a proto měli pokoj hned. ( je divné, že pokoj přece neměli ani jeden volný )

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování čisté, hezké. Takový standart. Pokoj nám dali dost daleko s výhledem do budoucí zahrady:-) Docela bludiště::-) Objednaný pokoj s manželskou postelí jsme ale nedostali. Postele byly oddělené. Pan uklízeč na pohodu a fajn. Pokud ale hledáte klid, v tomto hotelu ho nenajdete, Příliš mnoho dětí ječících a honících se Vám líbit nebude a nebyly to jen místní děti, ale i děti našinců. Díky těmto dětem, byla cesta zpět letadlem hotový očistec. Vydržet 4 hodiny ječení bylo nad lidské síly.... Omlouvám se za toto vyjádření, ale kdo v letadle byl, potvrdí.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravování i když bylo od zprostředkovatele ( CK) slibováno jako neomezené švédské stoly, nebylo tomu tak a jídlo bylo podáváno obsluhou po ukázání za vitrínou. Velmi slabá nabídka ovoce. Jen pomeranč, banán který nestál za nic a nakrájený zelený meloun a hodně hořký grep a syrová datle. Jinak jídlo klasika, zažili jsme ale mnohem lepší nabídky. Zákusky bylo jedno který jste si dali. Chutnali skoro identicky:-) Trochu žert... ale tak nějak to i bylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení hotelu je slušné a dostačující, personál byl velmi milý a usměvavý. ( kromě úplatného recepčního!! ) CK slíbený Aqupark v hotelu zdarma! Se nekonal, byl za 14 euro na osobu! a nikdy jsme tam nikoho snad ani neviděli.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Nemělo chybu! Krásná pláž vhodná pro malé děti, krásný korál a zátoka nedaleko od hotelu . Vstup po molu, ale nevadilo to. Malá hloubka, takže vhodné i pro menší. Jen bylo celý týden hodně větrno, což nebylo příjemné a ve vodě to s vámi hodně lomcovalo a vířilo písek u korálu. ( kromě jednoho jediného dne kdy nefoukalo )

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu je asi klasika jako jinde. Nikam moc zajít nejde. Nedaleko hotel Kempinský, který zářil luxusem, dalo se u nich procházet bez omezení. Velká škoda, že se tam od nás nelétá!! Opravdu luxusní.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celkový dojem je pozitivní a nebýt hamižného úplatného recepčního, který nám dojem zkazil, klidně bychom se vrátili. Pokud Vás ale bude někdo lákat od CK na korál nedaleko hotelu - Sharm el Naga za 100 euro pro dva, tak jsou to zbytečně vyhozené peníze, podobný korál je u hotelu, moře tam bylo silně zvířené pískem a nic moc tam vidět nebylo. Výlet do Hurghády od CK od pana Mustafy je výletem za jeho obchodními partnery s voňavkami apod. - z Hurghády nic neuvidíte. Naši kamarádi byli velmi zklamaní.

Dal nám max 10 minut na proletění Marinou, protože na to prý čas není. "Výlet do obchodu " byl tedy za 24 dolarů pro dva)..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání