Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Caribbean World Resort Soma Bay ***** (Egypt - Hurghada - Soma Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 669x
Recenze se líbila: 576 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolenou jsme odjížděli (po přečtení některých recenzí s malými obavami, ale zcela zbytečnými) si odpočinout a vypnout od každodenního pracovního shonu, což se nám také podařilo.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Krásné a čisté. Prostorný pokoj i koupelna s wc, terasa. Příjemný byl fén a trezor s jednoduchým ovládáním. Pro někoho možná i televize, ale my jsme ji nesledovali. Každý den čisté sněhobílé ručníky a osušky. Kdykoliv během dne jsme si mohli vyměnit špinavé osušky na pláž za čisté. Organizace ubytování dobrá, přijeli jsme ráno v půl 7 a pokoj jsme dostali už v 8 hod. a to bez jakéhokoliv bakšiše. Pravděpodobně to bylo ale tím, že nebyla taková obsazenost hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo jsme si vždy nějaké vybrali, ale nebyla taková nabídka jako v jiných letech. Pravděpodobně z důvodu 50% naplněnosti hotelu. Jsem dost vybíravá, ale vždy jsem si něco k jídlu našla. Jedli jsme vše včetně zeleniny a žádné zažívací problémy jsme nikdo neměli. Mrzelo mě, že nebylo dostatek ovoce, melouny vůbec, masa také poskrovnu. Samozřejmě nemůžeme srovnávat egyptskou a naší stravu, ale chvíli se to vydržet dá. Tekutin byl dostatek po celý den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení a služby výborné, personál velice pracovitý a ochotný. Animátoři i jejich aktivity příjemné, prodejci výletů bohužel dost neodbytní. K dětem se chovají všichni velice hezky. Malý problém byly studené bazény. Až předposlední den je začali vytápět a to bylo super.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž hned u hotelu, čistá, pozvolná a písčitá, ideální pro děti. Velikostí vyhovující, dostatek lehátek i slunečníků. Šnorchlovat se hned u břehu nedá, ale není problém si zaplatit výlet ke korálům.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Poušť, nepořádek a špína, ale to není v Egyptě nic neobvyklého. Resort hotelu nádherně udržovaný, úplně jiný svět uvnitř než venku za zdmi hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolená se nám moc líbila, opravdu jsme si odpočinuli. Jelikož jsme tam nejeli kvůli potápění, ale kvůli synovi, pláž byla pro něj luxusní. Také jsme měli štěstí, že jsme přijeli s rodinou, která byla v tomto hotelu již počtvrté a postupně nás zasvěcovala do jeho chodu. Doufám, že se do hotelu opět někdy vrátíme :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání