Napsat recenzi

Krásná dovolená v Caribbeanu

Recenze hotelu Caribbean World Resort Soma Bay ***** (Egypt - Hurghada - Soma Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 477x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou s přítelem v Egyptském hotelu Caribbean World Soma Bay jsme si neskutečně užili. Je to krásné místo, na které se nebudeme bát znovu vrátit!

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Naprosto dostačující. Vše co člověk potřebuje, možná i mnohem víc. Prostorný pokoj (což se jenom tak nevidí). S přehledem by si člověk mohl u vstupu na terasu i zatancovat kolik zde bylo místa. Velká postel i když samozřejmě už něco pamatuje, což vám dává najevo zvuky, které vydává při sebemenším pohybu, ale nic, co by člověk nezvládl s úsměvem na tváři. Klimatizace parádní, vždy vyklimatizováno přesně na teplotu, kterou jsme požadovali. Max. bylo 30°C, což jsme používali my - doba srpnu velmi horká, takže třicet stupňů jsme vnímali jako chladno. Koupelna velká, do sprchového koutu byste mohli klidně přizvat i kolemjdoucí, jak byl prostorný. Denně doplňovány sprchové gely, šampony, kondicionéry, toaletní papíry a spoustu osušek a ručníků. Do začátku pobytu dokonce na stole stála krabička papírových kapesníčků. Velké plus patří určitě terase, která byla velice příjemná a posezení na ní byl opravdu relax - nádherný výhled do zahrady, která hrála těmi nejkrásnějšími barvami. Nemůžu nic vytknout. Ubytování bylo perfektní a bez chyby.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava jako jediná mírně pokulhávala za vším ostatním, co tento resort nabízel. Po několika dnech už spoustu jídel z jídelníčku nechutnalo, možná taky tím, že už jsme byli všeho přejezení, ale taky jednotvárností některých pochutin. Takové ragú jsem od návratu z Egypta neměla, protože bylo denně, zdálo se že naprosto to stejné akorát pod jiným názvem. Ale tento nedostatek zachraňovaly např. ryby. Grilované ryby byly perfektní a mohli jsme se jich ujíst. Skvělá byla taky pizza na pláži v restauraci nebo snídaně, na které jsme se každé ráno těšili stejně moc i přes to, že jsme si celý týden dávali to stejné. Zkrátka omeletky nebo jinak připravená vejce neomrzeli po celou dobu pobytu. K tomu velké plus - usmívající se obsluha a kuchaři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Ubytování jak jsem zmínila výše naprosto předčilo má očekávání. Prostorná místnost, skvěle vybavená, denně úchvatně naklizená a nazdobená. Uklízeči denně podávali skvělou práci v podání nazdobených postelí labutěmi z ručníků a okvětních lístků. Tak stejně vyzdobená taky koupelna. Poskládané věci na stolech i na posteli. Občas dokonce poskládané i oblečení, což jsem opravdu ještě neviděla. Bakšiš rozhodně nebolel - spíš by mě bolelo jim jej nedat, když jsem viděla, jak moc se snaží. Oceňuji trezor, který nebyl za poplatek - dost prostorný, takže se do něj vlezlo vše potřebné. Rychlá a jednoduchá obsluha - námi zvolený kód se jen zadal a vše bylo hotové. Velmi milá obsluha nejen v restauraci, ale taky v barech. Barman na pláži naprosto perfektní - vždy takovou náladu, že rozesmál úplně všechny.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Ideální, krásná. Něco, co jsem si přesně představovala. Pozvolný vstup do moře a to tak, že nebyl problém hodiny a hodiny ležet v nízké vodě a kochat se tou krásou kolem. Dostatečně prostorná na to, aby si lidé nemuseli navzájem narušovat soukromí. Příjemná teplota zejména po ránu, dokonce až osvěžující. S přibývajícími hodinami teplota moře stoupala a večer to bylo kafíčko, ve kterém se dal krásně sledovat západ sluníčka. Opravdu vřele doporučuju, místo ideální pro relax a odpočinek.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel a jeho celý areál, který je opravdu obrovský je nádherný. Vše uklizené a opečovávané. Zahradníci by zasloužili řád za to, jak dokázali v takovém horku udržovat zahrady neustále krásně zelené. Obchodní arkáda byla přímo v resortu takže pro nákupy nebylo třeba překročit práh hotelu nebo lze nákupy vyřešit na letišti, kde bylo všeho dostatek. Jinak se samozřejmě jedná o Egypt a Hurghadu, což znamená, že mimo resort bych ani nešla. Spousta špíny, odpadků..ale takhle to tam prostě asi chodí a netřeba se v tom nějak pitvat. Vidíte to již při transferu do hotelu a to je dostačující k tomu, abych musela mít potřebu, jít to omrknout ještě z blízka :-) Nijak však tento fakt nenarušuje krásu resortů a jeho vybavení.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Byla jsem nadšená, stejně tak můj přítel. Lépe jsme ani vybrat nemohli. Když se nám nechtělo ležet na rozpáleném písku na pláži, leželi jsme u bazénů, které byly perfektní. Není nic, co by mi bránilo v tom, abych se sem ještě někdy podívala. Vřele doporučuji!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání