Napsat recenzi

Karibská pohoda

Recenze hotelu Caribbean World Resort Soma Bay ***** (Egypt - Hurghada - Soma Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 733x
Recenze se líbila: 605 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování moc hezké, hotel je čistý, útulný, hodně zeleně, uvnitř hotelu 3 bazény, písčitá pláž a pozvolný vstup do moře - paráda.Několik restaurací a barů.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování čisté, každý den vzorný úklid, když necháte na posteli pár drobných, vykouzlí vám kreace ve tvaru labutě nebo srdíček - moc hezké.Příjemný pokoj s malou terasou, tv , kde můžete občas chytit taky Novu nebo slovenskou TA3, velký sprchový kout, fén, trezor s jednoduchým ovládání. Součástí pokoje výkonná klimatizace, kde si teplotu nastavíte sami.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava chutná, snad mohlo být více masa. Jinak dobrá zeleninová jídla, rýže, brambory opékané, špagety, grilované ryby...Celkově spokojenost. První den při příjezdu dostanete

balenou vodu na pokoj, jinak si ji musíte čepovat z velkých barelů.To byl jediný černý bod.

Hodně lidí to správně naplnit neumí, takže se objeví velká louže, protože jim voda teče všude.Bylo by daleko lepší, pokud by byla voda již balená na stolech, jak je to jinde.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení hotelu na dobré úrovni, služby - známá si chválila masáže krční páteře, která ji moc pomohla.Personál hotelu snaživý, pracovitý.Večer možná jízda na velbloudech, příp. na elektrokoloběžkách, prodejci nabízí koberce, tepané mísy, šátky, tradiční sortiment.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž písčitá hned u hotelu, velké deštníky z palmového listí, klasika.Nádherné moře, hodně turistů šnorchluje, jsou vidět zajímavé druhy ryb i korály.Je možné si na pláži objednat u česky mluvícího egypťana Adama šnorchlování na místa, která jsou daleko zajímavější.Taky je možno objednat rekreační potápění s kyslíkovými přístroji, skupina je vedena přímo potápěčem z Čech.Osušky na pláži zdarma - oproti kartičce, kterou dostanete na recepci.Bar pro osvěžení přímo u pláže.Jinak samozřejmě sprchy se sladkou vodou a wc také na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu je tradiční, buď hotely nebo písek.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem je dobrý. Delegát je egypťan, pan Rady, který mluví dobře česky a je velmi ochotný.Byla to velmi příjemná dovolená, na které jsme si odpočinuli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 78 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání