Napsat recenzi

Kam vleze Rus, tak tam je to v pr.... !!!

Recenze hotelu Caribbean World Resort Soma Bay ***** (Egypt - Hurghada - Soma Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 750x
Recenze se líbila: 596 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel je vlastně takové sovětské gheto, plné nepřizpůsobivých sovětských prasat! Jejich chování u snídaní, obědů a večeří bylo na úrovni nevychovaných a arogantních grá***. Neustálé předbíhaní(nesnažte se jim vysvětlovat, že slušností je si frontu vystát. Když se do toho pustíte, tak vám ostatní soudruzi z východu vysvětlí, že je vše charašo a měli by jste se zklidnit). Jídlo tam evidentně tahle sovětská lůza vyděla nejspíš poprvé, protože co oni dokázali nandat na talíře a nesníst, to bylo fakt nezkutečné.

Dejte si také pozor na věci, které si necháte přes oběd na lehátku na pláži. Hned druhý den jsme přisli o hotelový ručník, který je samozřejmě na výměnu za kartu a tu když při odjezdu nevrátíte, tak vám nechají ruční zaplatit.

Takže, když se nám ztratil ručník, chraň panbůh nechci říct že nám ho někdo ukradl a snažíte se zjistit, jestli se někdo nemotal u vašich věcí, tak se vám akorád vysmějí(tolik zlata jsem ještě pohromadě nevyděl). Po této zkušenosti jsme si začali nechávat na lehátkách trička, která jsme vždy na uzel k lehátku přivázali. No a když se vrátíte k lehátku, tak zjitíte, že se vám na místě valí banda rusáků. Věci, které za něco stáli samozřejmě nenajdete a ostatní najdete odhozené opodál. Když se opět snažíte celou věc nějak vyřešit a dokonce si k tomu pozvete hotelového manažera, tak vám manažer vysvětlí, že jejich klientela je tvořena z více jak 60ti% těchto šmejdů a že s tím nic dělat nebudou. Vrcholem všeho bylo, když se začali ztácet našenu synkovy hračky na písek z pláže. Po několika pečlivých procházkách mezi lehátky jsem našel naše hračky u rusky mluvících spolurekreantů.

Takže závěrem, pokud se vám stýská po těch z....ch, kteří se tady 40 let roztahovali, tak tady máte po čas své dovolené možnost zavzpomínat. Nezapomeňte pro ně také na suvenýry, berou téměř vše.

Zatím naše nejhorší dovolená!!!!!!!!!!!!!!

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Již jsme v Egyptě byli a pár pětihvězdičkových hotelů navštívili, ale tento resort rozhodně pěti hvězdám neodpovídá.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Za dvanáct dní dvakrát mořské plody a jinak stále to stejné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení hotelu je na dobré úrovni. Najdete tam prakticky vše. Podívali jsme se i na kliniku, protože náš syn dostal zámět středního ucha a musím říct, že pan doktor byl perfektní. Wifi samozřejmě tvrdě zaplatíte.

Personál v jídelně velice ochotný, ale uklid na pokojích v pořádku nebyl.

Zábava a animační programy vždy pro rusáky. Hlídání dětí?! Dejte vlastní dítě mezi tu zparchantělou lůzu.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž krásná a čistá. Moře teplé a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Nic, jen nezkutečný bodel.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pokud bychom měli od Rusa klid, tak naše dovolená proběhla celkem v pohodě. Je to právě Rus a personál, který jde rusákům na ruku nám celkový dojem zkazil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 59
z 78 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání