Napsat recenzi

Nebylo to špatné,ale podruhé už ne

Recenze hotelu Amwaj Beach Club Abu Soma Resort (ex Albatros Beach Club) ***** (Egypt - Hurghada - Soma Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2012
Přečteno: 688x
Recenze se líbila: 583 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jelikož jsme jeli na poslední chvíli za 11000 kč,tak ano,ale při plné ceně by nás hodně mrzelo,že jsme si vybrali tento hotel.Za víc peněz nestojí.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování je pěkné.Velké prostorné pokoje,fén,televize,minibar Hotel je postaveny tak,že všechny pokoje mají výhled na moře,bazény i zahraduUklizeno každý den,ale to je snad všude v hotelech v Egyptě. Přijeli jsme na hotel po 5 ráno.Za 30 dolarů Vás ubytují hned,a když je nedáte,tak tam opravdu čekáte až do 14.00.hodin a ještě bez jídla.Když zaplatíte,můžete jít hned na snídani,jinak stojí 8 dolarů pro jednoho.Hlavně neříkejte,že chcete hezký poko /jako my),za tuto větu platíte dalších 15 euro,přitom ty pokoje jsou všechny stejné

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo bylo opravdu moc dobré.Velky výbér,evropská i jejich kuchyné.Hovězí,guláše,ryby,rýži mají výbornou,brambory,testoviny,hodně salátů,různé jídlo v miskách,což jsme ani neochutnaly.Menší výběr pečiva,ale stačilo to.Dorty,jako vždy v Egyptě vyhlášené.Jsou tam 2 restaurace (spíše jídelny),ale večer se u bazénu venku podává večeře.Tam je to nejlepší.Je tam menší výběr,ale není to ta jídelna jako v hlavní budově.Pak je ještě restaurace u pláže,také lepší,ale zase menší vyběr.My jsme se najedly u bazénu a šly jsme na dortíka do hlavni.Tak-že jídla opravdu dostatek,nikdo tam nezhubne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Je tam hodně barů,tak-že žádné fronty.2 bary také na plázi i u bazénů,pak jeden v hlavní budově otevřen non-stop.Pítí,co kdo chce a v jakém koliv množství.Alkoholem nešetří.I v barech nějaké hranolky,hamburgery,buchty....Bazény jsou fakt pěkné,ale proč?(viz níže pláž a moře.)Jsou tam masáže - 4 masáže 150 euro.Zdá se mi to dost drahé,ale byla tam paní co přiletěla s námi a pochvalovala si to.Je tam i beauty salon,tam jsme byly zase my.Hodinu a půl ve dvou jsme platili 30 euro..Animátory jsme ani nepotřebovaly,neměli jsme sebou děti,tak ani nevíme.Je tam pár obchůdků,ale je to tam drahé.Nakoupili jsme si na letišti,když jsme letěli zpět.Je tam otevřeno i v noci a hodně obchodů.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Lehátka a slunečníky jsme na pláži ani jednou nevyužili.Proč taky,ráno v 9 hodin moře uteklo,a až vecer přiteklo.Je tam velký odliv.To je katastrofa.Cely den je voda asi tak nad kotniky a vecer když je příliv,tak máte vodu tak nad kolena.A to vůbec nepřeháním.Už jsme byly v Egyptě několikrát,ale tohle jsme ještě nezažili a už to nechci nikdy zažít.Přijeli jsme se vykoupat do moře a né do bazénů.Jedině,co to trochu (trošičku) zachránilo bylo molo.Hned u pláže je dřevěné molo po kterém jdete asi 150 metrů,tam jsou dvoje železné schody do vody.tam se dá trochu koupat,ale zase nedosáhnete na dno,je tam hloubka.Jsou tam sice menší korály i pěkné rybky,ale nemůžete plavat nikam dál,jen asi 15 metrů,protože na mole je také plavčík a hned na Vás píská.Na tom mole je asi 20 lehátek.Stejně jsme tam také moc dlouho nevydrželi,protože pro každé pití si musíte jít k baru na pláž.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Nic,nic, a zase nic.Okolí hotelu opravdu nic.5 km vzdáleny vedlejší hotel a dalších 7 km na druhou stranu hotel.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hotel byl celkem dobrý,ale to moře to uplně zkazilo.Jsou lepší hotely v Egyptě

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání