Napsat recenzi

podprůměr

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 629x
Recenze se líbila: 595 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel neodpovídá zdaleka kategorii za kterou se vydává. Jídlo i obsluha, čistota restaurace a servis je na velmi nízké úrovni.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokud bychom si razantně nevyžádali jiný pokoj, měli bychom výhled na špinavé střechy prádelny. Když jsme se přestěhovaly a výhled je na bazén, je problém s hlučnými opilými Rusy a s diskotékou až do 4 hodiny ranní. Pokoj je prostorný a pokud zaplatíte bakšiš, bude i uklizený. Nábytek je starý, roky slávy má již dávno za sebou. Osvětlení pokojů je nedostačující.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Naprosté zklamání. Hotel má tak max na 2*. Nejen že je jídlo stále se opakující, ale postrádáme na oběd maso. Pokud je tak pouze suché kuře nebo tučná ryba která vůbec nevoní po rybě ale zapáchá po bahnu. Cu zbude se použije na další jídlo- ořezané kousky ryb apod. Všude nepořádek, špatně umyté nádobí, nebo také žádné-personál nestíhá ani uklízet ze stolů. Naprostý chaos. Na snídani fronty, chybí salám, zeleninové saláty, zapečená zelenina, občas nejsou ani míchaná vejce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál většinou nepříjemný, toalety v Lobby a recepci a venku na pláži nikdo nekontroluje a nečistí, takže hrůza a velká možnost infekce! Na vše stojíte frontu- ať jdete na kávu nebo jen pro vodu. Většinou chybí hrnky, voda, cukr nebo je tam takový nepořádek že se štítíte si to vzít.

Stolky mokré a špinavé. Kontrola - manažeři kteří by měli kontrolovat personál se poflakují a nedělají to.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je čistá a moře také občas čistí. Lehátka rovnají, personál u ručníků příjemný.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Bez problémů- je to město s jeho klady i zápory. Kdo chce jet na samotu, ať sem nejezdí

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Doba slávy tohoto hotelu je již dávno pryč a ve srovnání s jinou 4, ale i 3* tady v Egyptě by určitě neobstál. Majitelé by se měli zamyslet, jak neobírat klienty a dát jim servis, který si poměrně velkými penězi zaplatili.

Rozhodně je zde mnoho hotelů na špičkové úrovni za skvělé peníze.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 103 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání