Napsat recenzi

pobyt Sea Gull Resort červen 2014

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 773x
Recenze se líbila: 526 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Toto zařízení že má čtyři * za co? Možná kdyby tam nebyli Arabové a prasata Rusi tak bychom byli i spokojení. Tyto dva národy jsou jak dobytek volně puštěný na pastvu. Byli jsme v Hurghadě již po čtvrté ale možná i naposled. Hotel sice má několik bazénu ale jen jeden malý pro děti, ve kterém jsou převážně arabi a hlavně staré muslimky celé zahalené včetně obličej a hlidají malé ratolesti s něma ve vodě. Tento jev je v jiných bazenech pro plavce. O hygieně muslimek , které jsou celé zahalené v jednom nebo i více oděvech se dá velmi pochybovat. Stačílo si zajít na WC a tam jsme viděli jaké prasata jsou Arabi.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování tak dvě *. Pokoj pro dva jen jedna židle a sklenice. Z celého ubytovacího zařízení

měla úroveň jen koupelna. Tam se ale nespí. úklidová služba pokud jsi nezaplatil tak úklid byl velmi sporadický. V ceně jsme měli balenou vodu ale ta nebyla, že nedostali.

Výhled z pokoje na staveniště nebo jejich nepořádek.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Stravování od začátku až do konce stejné. Ryby byly blavajs a kuřecí maso o něco lepší.

Hovězí taky žádná sláva. Májí tam jen dobré pečivo ne chleba a hlavně vynikající zákusky.

Personál byl stále v pohyby, ale nastačil tu podestílku jak na stole tak pod ním po Arabech a Rusech uklízet. Tyto národy se chovají při jídla horší jak prasata.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkově musím hodnoti služby jako dostatečné včetně prsonálu kromě pokojských.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž byla dobrá, ale koupaní žádná sláva. Velmi omezený prostor k vůli výletnickým jachtam a silný provoz.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

O okollí bylo přiměřeně upravené i přesto, že tam probíhaly stavební úpravy.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Pokud tam přestanou jezdit Arabi hlavně ty špindíry muslimky a sníží cenu tak pro nízko příjmové rekreanty dobré. Výhoda umístění hotelu v centru. Toto hodnocení patří EGYPTU

ale cestovky by měly vědět kam posílají své klienty.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 103 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání