Napsat recenzi

Hotel hezky,jidlo strasne

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 582x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme zde v roce 2003 a jelikoz jsme zde byli maximalne spokojeni tak jsme letos i s ditetem vybrali znovu tento hotel. Proto Nas velmi prekvapil upadek v kvalite jidla, a hygieny (do ted jsme faraonovu pomstu znaliali jen z vypraveni).

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Po treti vymnene pokoje(zaplatil jsem standartni,ne ekonomicky pokoj) kde u prvniho nebylo ani okno jen prosklene dvere na chodbu a platbe 10e baksisneho,jsme dostali sice maly ale hezky pokoj. U nemeckych cestovek tomuto rikaji ekonomicky a tomu odpovida cena. Sem byl problem narvat pristylku.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Nejvetsi problem,masa(kureci packy nebo slachove kostky) bylo opravdu malo a cekaly se na nej dlouhe fronty jako u nas drive. Vzhledem k velke obsazenosti hotelu nestihali doplnovat a pak uz nemeli z ceho. Na druhou stranu pro milovniky suche rize a dusene mrkve bylo vseho dostatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybaveni skromne ale pro nas dostacujici. Nasvetleni hotelu a okoli moc hezke,ale wifi za 2$ na hodinu to snad dnes uz ne. Ve vedlejsim hotelu premium ,wifi pod heslem (premiumbeach02) zdarma ale to nikdo nerekne. Uklizec velmi ochotny a za drobny obnos modeluje hezka zviratka z rucniku jako jinde,ale tento je obvzlast napadity. Neustaly nedostatek sklenicek vyresil zamestnanec plazoveho baru tak,ze je misto v mycce myl pod vodou. Onemocnela pulka hotelu,prijelo vedeni a zrejme hygienik a odebyraly vzorky. Prasky pomahaji rychle,ale dcera mela i teploty. Velice dobre hodnotim praci animatoru,kteri jsou velmi vtipni hlavne ital Daniel, a zrejme nikdy nespi :-)

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Oproti roku 2003 podmorsky zivot v okoli hotelovych plazi temer zanikl. Verim ze velkou cast zpusobyli turisti,ale 10l plechovku od barvy 5m od brehu tam turista,ani ten rusky kterych je 85%,nehodil. Vubec nejhorsi je plaz premium,kde jsou vsude nedopalky i kdyz popelniky na dosah tak me dorazil lidsky exterment primo na plazi.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hojny nocni ruch,bezpecno a dobre ceny napodobenin vyrobku vsech znacek.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Toto byla posledni dovolena v Hurghade,podmorsky zivot je snad zamerne nicen(vyhozena prumyslova klimatizace,plechovky od barvy atd) aby si turisti kupovaly vylety na snorchlovani. Jidlo by urcite ve 4 a pul hvezdickovem hotelu urcite melo byt lepsi,toto nezachrani ani animatori ani led osvetleni. Jako lekce rustiny a trenink v podplaceni abych dostal co jsem zaplatil to tu bylo dobre.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 103 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání