Napsat recenzi

jednou stačilo

Recenze hotelu Le Pacha Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 438x
Recenze se líbila: 404 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na týden dovolené jsem čekala celý rok, tak jsem se opravdu snažila nahlížet na vše pozitivně, ale bohužel i když jsem přivřela obě oči, tak se to nedalo.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Po 2 hodinovém zpoždění v Praze jsem ve 4 dorazili zcela vyčerpaní, upatlaní a hladový cca kolem půlnoci. Plus je, že nás poslali na večeři. Ale to je tak vše. Dostali jsme ubytovaní ve 2 pokojích s tím, že nic jiného nemají, ale ráno nás přestěhuji. Ještě dnes nechápou jak jsem dokázala přečkat noc v tom brlohu. Byl tam takový smrad, že v chlívě u prasat to voní. Hodinu jsem se pokoušela na recepci slušně a pak i hrubě vysvětlit, že tam já spát nebudu. Nic nepomohlo. Ještě dnes lituji, že jsem tam šla spát a neustlala jsem si v recepci. Je fakt, že ráno přijel delegát a skutečně nám pokoj vyměnili. Pak už to bylo super.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Tak na jídlo zapomente už při vstupu do letadla. Byla jsem já kamarádka a 2 skoro 15ti leté děti. Každý den bylo naprosto stejné jídlo. Brambory v nějaké omáčce, špagety , rýže, fazole, penne a mrak zeleniny. Sem tam ryba. Byla rozbleptaná a také z ní vařili činu. Něco takového jsem nikdy nejedla a už nikdy nebudu. Takže u 90% hostů to zachraňovala pizza. Pizza k obědu, pizza k večeři a mraky kečupu. To tam jedl skoro každý. Prostě pokud to shrnu jídlo bylo šílené a to jsem byla v Egyptě po 3, ale tohle jsem ještě neviděla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Náš druhý pokoj byl opravdu slušný. Personál byl naprosto v poho. Nic a nikdo ho nerozházel. Dělali si co chtěli. Pokud jsi jim cigaretu nedal, tak si vzali sami. Neskutečně se tam kradlo. Na pláži, v pokojích. Dalo by se říct, že hotel zachranovali svou návštěvností Rusové. Tak to je všude, ale tady byli tak normální, že mě to zaráželo. Nekřičeli, a když tak jen naprosto v právu na personál, který je ovšem měl na háku a jen se jim smáli. Poprvé jsem viděla jak si Rusové nesou k obědu nebo k večeři jen jeden talířek a na něm zeleninu, zrovna tak jako já. Nic jiného se tam ani nedalo. Na pláži si nic nenechávejte!!!!!!!!! Cigarety, zapalovač nic!!!! Všechno schovávejte. V pokoji nám ukradli hodinky, šaty a drobné. Jinak ostatním na pláži boty, šaty a skoro všem cigarety .

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Vstup do moře ´je děs. Nikde jsem to nečetla, nevím zda to nikdo psal a já si nevšimla,ale prostě vstup je přes balvany, kameny, korály hrůza!!!!!! Ani boty vás nezachrání. Nebyl tam nikdo, kdo by neměl ukopnutý prst nebo sedřené tělo. To myslím skutečně vážně, každý úplně každý něco měl. Pláž je malinka, ale lehátek plno a nikdy nebyly obsazené. Bazeny super, kolem spousty lehátek, které také nikdy nebyly obsazené. klidně se stalo, že nás u bazenu bylo celý den tak 6.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Je to centrum, tak co víc psát. Jste přimo uprostřed centra.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Nic moc, rozhodně do tohoto hotelu by jsem nejela už ani zadarmo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 89 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání