Napsat recenzi

Exklusivní. Doporučuji.

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 136x
Recenze se líbila: 538 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Toto byla naše velká rodinná dovolená ( já s manželem, naše dvě děti 3 a 6 let a babička s dědečkem) Do tohoto hotelu jsme se přestěvali z hotelu Mirage New Hawai a když bych je měla porovnat, tak původní hotel oproti Bella Vistě je propadák na plné čáře.

Tomuto hotelu se nedá nic vytknout.

Možná jen kolísavé připojení k internetu, ale to je zanedbatelné.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Super, čisté. Vše funguje Klimatizace, lednice naplněná, k prodeji limonády, pivo a džusíky pro děti, Chipsy cena cca 2 eura. Voda pravidelně doplňovaná zdarma. V koupelnách šamponky, sprch.gely, mýdla, koupací čepice, fen, připbližovací zdrcatko. Toaletní papír opět pravidelně doplňovaný. Ve skříni i sada na šití. Trezor. Balkon - krásný výhled.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Musím pochválit. Nikde jinde na dovolený, jsem si tak nepochutnala. Svědčí o tom mé 2 kila navíc :-).

Musím obzvlášť pochválit bramborou kaši, palačinky po kterých se mohli děti utlouct a výborné masíčko. Ryba tam opravdu chutnala jako ryba, bez jediné kůstky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Bazén super,

animační programy- ale žádné obtěžování, jaké jsem zažila jinde, kde mě zvedali z lehátka, je zde i česká animátorka.

velbloud MAX na pláži- skvělá atrakce. Za fotot a svezení se platí, ale pití s kelímku a pusu dává na požádání. :-)

Personál milý, ochotný, usměvavý.

Ručníky se půjčují a odevzdávají na číslo pokoje, takže se nemůže stát, že Vám tam ručníky ukradnou a vy je budete muset zaplatit jako v předchozím hotelu MIrage.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je menší,ale postačující, čistá, písčitá.

Moře čisté, jsou zde místa, kde bez problému dojdete do hloubky ale i korály pro obdivování mořského dna se šnorchlem. Jsou tu vidět pouhým pohledem na vodní hladinu ryby.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Nemůžu posoudit, s dětma jsme nikde nebyli.

Okolí znám jen z vyprávění od známých, ale na nic si nestěžovali, spíš naopak.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Bylo nám řečeno, že Bella Vista je malé Česko a bylo to opravdu tak. Čechů je tam požehnaně. Konečně hotel, kde nevládne ruská komunita.

Uvažuji, že příští rok nebudeme riskovat a vsadíme na jistotu- Na Bella VIstu

Vřele doporučuji

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iveta : dotaz - 27. 7. 2014 14:52

dobrý den, mohla bych poprosit o bližší info ohledně připojení na net, minibaru na pokoji a trezoru na pokoji? chtěla jsem se zeptat, zda-li se připojení na net platí, nebo je tam někde internet zdarma a zda-li trezor a minibar je též za poplatek? Poprvé v Egyptě jsem byla v hotelu Al Nabila grand by Makadi a moc se nám tam líbilo, letos jsem dostala doporučení na tenhle hotel, tak o tom uvažuji a po přečtení recenze to asi risknu :-) a mohla bych se ještě zeptat, s jakou CK jste tam byli? reagovat

Veronika Vančáková: Bella Vista - 29. 7. 2014 16:12

Internet v hotelu byl zdarma, ale každou chvíli vypadával. Nejlepší spojení bylo na pláži, kde je wifi z plážového baru, který se ale platí. Doporučuji vyhledat českou delegátku, ona Vám heslo k připojení prozradí :-). Na pokoji byla naplněná lednice pivem a limonádama, na lednici byli chipsy. Za vše co vypijete a sníte zaplatíte. Pivo Heineken stálo cca 2eura. Trezor jsme nepoužívali, takže nevím zda se platil :-( Letěli jsme s cestovní kanceláří ********* a byli jsme nadmíru spokojeni. Hurgadu s Makadi bych asi raději nesrovnávala :-) .Makadi je asi lepší letovisko. Ale tenhle hotel byl menší, ale opravdu zato útulný a výborně tam vaří. Přivezla jsem si 3 kila domů. Je to první hotel do kterého bych jela znovu. Hlavně nejezděte do Mirage new Havai, to by jste byla zklamaná jako my. Právě z tohoto hotelu jsme se během dovolené stěhovali do Bella Visty. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání