Napsat recenzi

Nadherná dovolená

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 473x
Recenze se líbila: 378 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 1
  • dortíky dortíky
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • labutě z přikrývek labutě z přikrývek
  • snídaně snídaně
  • snídaně snídaně
  • Marina Marina

Byla to nase prvni dovolená v Egypte, muzeme srovnat jen s Tureckem či Tunisem a jednoznačně vyhrává Egypt

Chtěli jsme pokoj v hlavní budově, v patře, bylo nám vyhověno......možná to bylo 10 dolary v pase. Pokoj pěkný, prostorný, s výhledem do zahrady a bazén, v koupelně byla vana, v ledničce dvě lahvičky s vodou, v televizi naladěnè i dva českè programy. Denně byl pokoj uklizený, opravdu vše naleštěné, postele povlečené, ručníky čisté, za 1dolar každý den vtipně nazdobené ručníky.

Jídlo velký výběr, chutné, dobře ochucené, dortíčky užasnè, na snídani velký výběr.....čerstvé omelety, palačinky, sladké pečivo, sýry, pomazánky.....šunku, salàmy nehledejte, ale každý den jsme si vybrali. V 11 hodin u bazénu se podávala bábovka, buchtičky, bulky, každý si v automatu mohl udělat kávu jakou chtěl, voda a džusy s automatu byly po celý den.

V hotelu jsou tři bary, v lobby, dále u bazénu a blízko pláže, v každém nabízeli cca 6 druhů míchaných nápojů, nealko, pivo, víno. V lobby se od 16 hodin podávala zmrzlina, oficiálně pro děti, ale kdo si přišel zmrzku dostal. Co se týká ještě jídla....na výběr při obědě i večeři výborné polévky, z masa kuřeci, krútí, hovězí, ryby, jednou i mořské plody, játra, těstoviny, špagety, několik druhů příloh, dušenà zelenina, zeleninové saláty, dortíčky, ovoce 3 druhy.....každý den jsme měli něco jiného, jak na oběd tak večeři.

Personál celý den opravdu kmitá, všude čisto, stoly připravené, použité nádobí ihned uklizené, stále se usmívají, žertují, ptají se, zda jsme spokojení.

Moře čisté, pláž uklizená, pokud jsme chtěli být na lehátku blízko moře, museli jsme si přivstat, ale doporučuji vidět aspoň jednou východ slunce☺ V moři malé korály, ale nádhera....manžel viděl perutýna, rejnoka, klauny ( Nemo), tisíce barevných rybiček.Plavání v moři jsme střídali s koupáním v bazénu.....teplá voda jak kafe. Doporučuji boty do vody, i když je písčitý vstup.....ostré kameny, ježci s obrovskými ostny!! No nesmím zapomenout na velblouda Alexe, je moc milý, je to zpestření na pláži nejenom pro děti!

V hotelu jsou převážně Češi, pak Polàci, Rusové, místní také, ale jen několik rodin. Po celý den baví hosty animátoři....cvičení, různè hry, cvičení v bazénu, večer je od 21h program......my se nezapojovali, nikdo vás nenutí, animátorky s váma každý den prohodí slovo, byly milè.

Hotel je v krásné zahradě, vůbec to nevypadá, že jsme v rušném městě!, výlet jsme si do města samozřejmě udělali, Marina je krásná, ostatní je horší....musí se vidět! Suvenýry doporučuji nakoupit v obchodnim domě Kleopatra, hned naproti hotelu, ale není to pro ty, kdo chtějí si užít smlouvání.

Delegát nám na prvni schůzce hned nabídl lék na nevolnost...Antinal, bylo to třeba, využili jsme ho, nabizí výlety, poradí, vše vysvětlí, naštěstí jsme nic nepotřebovali.

Pro nás opravdu krásná dovolená, odpočinuli jsme si.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

pěkné, čisté

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

výborné, chutné, velký výběr

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

ochotný, usměvavý personál, snaží se ve všem vyhovět

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

krásnè, čisté......šnorchlování úžasné

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

no to už je jiné, pro nás adrenalinový zážitek

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

nádherná dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr: Je to vůbec pravda - 6. 8. 2017 20:47

Byla jste opravdu v hotelu Bella Vista v Hurghadě / Egypt ? To co pišete se vůbec ne rovna realitě pokud nejste zaměstnancem cestovní kanceláře a jen vylepšujte negativní recenze. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání