Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Tropitel Sahl Hasheesh Resort ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 342x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Spokojenost,mírné výhrady k jídlu

Ubytování  průměrně (4,8/5)

V pohodě,boční výhled na moře a vnitřní areál.Pokoj velký,čistý,úklid v pořádku.Koupelna velká-vana i sprchový kout,vše bez plísně.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Snaží se-každý večer je kuchyně na jiné téma.Z jídla se dá vybrat,hlady jsme netrpěli.Prostě jsme poprvé omrkli jak co vypadá a pak si vybrali.Někdy se mi zdála některá zelenina oschlá jako by se použilo co zbylo od minula.Na můj vkus už trochu černý olej na smažení hranolků.Měli by zapracovat na zákuscích a jejich zdobení-převažovaly pudinkové dezerty a piškotová těsta .Nikdy jsme nečekali na stůl,ihned vše odnášeli a nově prostírali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál úžasný,opravdu se snažili.Pořád se někdo ptal jak se máme,jestli je vše v pořádku,co si dáme k pití.A určitě jsem neměla pocit že by to dělali pro bakšiš.A taky ho nevyžadovali.Pokud ho od nás dostali tak jako pozornost za velkou spokojenost se službami,nikdy ne předem.

Zvláště musím pochválit personál v plážovém baru(pití až k lehátku) a v italské restauraci.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Asi 200m mělké moře s viditelnými odlivy,při přílivu voda do půl lýtek.To nám nevadilo,využili jsme toho při hledání krásných mušliček a prozkoumávání mořského života.

Molo vedoucí na otevřené moře(prudké pro opravdu dobré plavce) a do přírodní laguny která je opravdovým pokladem a velké plus hotelu-takové velké akvárko do kterého se můžete ponořit.Prostě nádhera!!!

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkem žádné kromě ostatních hotelů v této oblasti.Pár obchůdků v hotelu,ale podle mě drahých.Takže kdo chce taky za nákupy tady to pro něj není.Taxi do Hurghady drahé.Ví jak z turistů dostat peníze:-).Počkejte si před odletem na letišti,tam si určitě vyberete:-)

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Super kvůli úžasné laguně a personálu,pěkný areál,hezké animační večery každý den na jiné téma.Takže tomu kdo si při výběru dovolené nezakládá na bezchybné stravě určitě tento hotel doporučuji:-).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání