Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Tropitel Sahl Hasheesh Resort ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 723x
Recenze se líbila: 531 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z terasy
pohled z terasy
  • molo
molo
  • vstup do moře
vstup do moře
  • chuťovka k večeři chuťovka k večeři
  • něco sladkého něco sladkého
  • něco slaného něco slaného
  • pohled z  jídelny pohled z jídelny
  • pohled na zátoku, kam až můžete jít
pohled na zátoku, kam až můžete jít
  • odpočinek na molu, s pohledem na zapadající slunce odpočinek na molu, s pohledem na zapadající slunce
  • před hotelem
před hotelem
  • za hotelem za hotelem

Byly jsme v Egyptě již po 5 a tato dovolená patří mezi ty lepší.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Ubytovaní jsme byly v přízemí, pokoj odpovídal popisu z cestovní kanceláře.Velká koupelna s vanou i sprchou(denně doplněny šampon,kondicioner, tělové mléko, sprchový gel). V chodbičce byla umístněna mini "kuchyňka", kde byla lednička(na začátku pobytu - 2 pepsi, 2mirindy, 2 sprity), jinak denně 1,5 l balené vody a doplnění kávy, čaje, cukr a smetánka do kávy. V pokoji prostorné 2 postele , tresor, velká televize.Jedině co bych mohla vytknout je to , že jak jsme bydlely v přízemí (terasa navazuje na trávník), tak jsme večer měli na pokoji komáry, což ve vyšších patrech neměli

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jídlo bylo výborné, každý den si člověk mohl vybrat něco jiného.Co jsem tady zažila , bylo to , že stále bylo hodně ovoce, ať to byly banány , jablka, hrušky, melouny, hrozny, sušené ovoce.Prostě paráda!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Do poloviny naší dovolené byl vypuštěný největší bazén ,proto dávám o hvězdičku méně!! což nebylo příjemné. Tento hotel bych moc nedoporučovala rodinám s dětmi, protože zde není žádné vyžití pro děti, jako dětská skluzavka, dětský bazén.Animační programy byly velmi slabé, oproti jiným hotelům.Personál byl velmi ochotný a vůbec se nevtíral, akorát číšníka v baru u bazénu, měl člověk pocit, že ho obtěžujete, V loby baru zase velmi příjemný a nevtíravý personál, výborné míchané nápoje a wifi připojení, na pláži také výborný bar a hlavně krásný pohled na moře a to bylo za všechny peníze!!!!

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Z upozornění od cestovky a jiných recenzí, je přístup do moře nejlepší přes molo, které je nádherné.Už po cestě po molu můžete sledovat život v moři.Do moře je vstup po krásném dřevěném schodišti.Při odlivu vody tak 150 cm, při přílivu jsme nedosáhly na dno.Na molu je plošina, kde jsou i lehátka, kde můžete pozorovat mořský život a odpočívat, je zde i sprcha se sladkou vodou. Na konci mola je ještě jeden vstup do moře, ale tam už je velká hloubka.Jinak moře a podmořský život je úžasný!!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolo hotelu je poušť a rozestavěné další hotely a pár resortů, po dlouhé promenádě je krásná procházka (asi 8 km) , do opačné části zátoky.Pozor , jednotlivé resorty mají své pláže a nenechají Vás se vykoupat v moři.Pokud nechcete jít pěšky, tak si můžete půjčit zdarma kolo nebo za poplatek malé autíčko, či využít autobusek, který stále projíždí po promenádě

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Když napustily i ten druhý bazén, tak naší spokojenosti už nic nechybělo!!!!! Výborné

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání