Napsat recenzi

Tropitel Sahl Hashees - naprostá spokojenost

Recenze hotelu Tropitel Sahl Hasheesh Resort ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2017
Přečteno: 436x
Recenze se líbila: 376 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprostá spokojenost, hotel bych doporučila všem věkovým kategoriím.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Pokoj jsme si zakoupily s bočním výhledem na moře. Pokoje prostorné, denně uklizené s doplněnou vodou a s balkonem, ze kterého byl krásný výhled na západ slunce (jinak výhled na rozestavěný hotel).

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Velký výběr, který byl každý den tematicky jinak zaměřený (např. mořské ryby a plody, indická kuchyně, orientální kuchyně, ...) dále možnost oběda na pláži v mexické nebo italské restauraci, popř. možnost využít snack bary. Na večeři byla také možnost (po předchozí rezervaci) italská nebo mexická restaurace. Jelikož osobně preferuji sladké snídaně, za mě určitě palec nahoru za široký výběr buchtiček, šátečků, palačinek, lívanců a mnohého dalšího sladkého :) Menší výběr ovoce. Dalším pozitivem bylo neomezené množství balené vody, kterou jsme si mohly zdarma brát.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vše v pořádku, personál ochotný, milý. Ze začátku pobytu bylo nepříjemné neustálé nabízení služeb - potápění, výlety, masáže, což se už asi třetí den zlomilo v to, že každý přišel "holky z Česka" pouze pozdravit a popovídat si :). Číšníci si pamatovali naše jména i co pijeme, což bylo milé. Animátorský tým byl akční, neustále byla možnost aktivit typu volejbal, zumba, salsa, jóga, boča a večerní programy :) Wifi byla uváděna pouze na recepci, avšak skoro stejné pokrytí jsme měly i na pláži, což určitě nebylo k zahození.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Po celou dobu pobytu visela červená vlajka, což je zde prý poměrně obvyklé. Přístup do laguny z mola, kde bylo v průměru kolem 20 plavců, takže úplná pohodička. Šnorchlování nabízelo chudší korály, avšak množství pestrobarevných druhů rybiček :) Jediné co nám na pláži vadilo, bylo množství kuřáků, kteří kouřili všude okolo a kdy díky větru ten smrad museli dýchat všichni... To bohužel ale není chyba hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Podél pobřeží vedla cca 7 km dlouhá promenáda, která vedla podél ostatních hotelů a po které se dalo jít na procházku, popř. si půjčit kolo (měli jsme v ceně pobytu) nebo elektrokolo/elektročtyřkolku/elektroauto...

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celkově jsme byly s pobytem spokojené ve všech směrech. Hlavní cíl, kterým byla odpočinková dovolená, byl splněn na 100 %.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání