Napsat recenzi

směs luxusu a šlendriánu

Recenze hotelu Tropitel Sahl Hasheesh Resort ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 880x
Recenze se líbila: 590 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Tropitel Sahl Hašiš (opravdu to tak vyslovují) je směs luxusního vybavení které je namontované v učednické kvalitě. Co mě ale opravdu naštvalo je internet v lobby. Dle informací je v lobby internet zdarma a nebo můžete mít rychlý internet za poplatek. Z toho by člověk dovozoval, že v lobby je internet plnohodnotný ale pomalejší. Není to tak. Nedostanete se na na 90 % stránek. Například vás to pustí na Seznam.cz, kde si přečtete titulek, že prezident Zeman udělal zase ostudu, ale dál už to nerozkliknete. Nepustí vás to ani na hry...Takže pokud chcete funkční internet, je to za příplatek 55 dolarů. My jsme si koupili bezdrátový internet od delegáta za 20€ ale schůzka s ním bývá druhý den a tak to přivezl až 3. den dopoledne.

Druhá věc, která mi vadila, byla docela hlučná meluzína, která se v pokoji i v noci ozývá. Dělal to siný severní vítr, který se opíral do balkonových dveří v pokoji a ty plastové dveře prohnul natolik, že uprostřed vznikla škvíra, přes kterou krásně větrem rezonovalo těsnění těch dveří. Místní řemeslník totiž vůbec nenamontoval středové uchycení dveří. Ale pokud v tomto 5* hotelu přistrčíte ke zmíněným dveřím mramorový stolek a ke druhým stejným mramorový noční stolek a zatížíte je dalším nočním stolkem a ledničkou vyspíte se docela v klidu.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Krásné velké pokoje. Asi všechny mají i výhled na moře. Vybavení krásné nové a kvalitní a s výjimkou výše uvedeného jsou učednické montážní chyby spíše úsměvné.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Výborné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál usměvavý a vstřícný. V lobby baru byla jedna směna také usměvavá ale malinko nad věcí.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž zatím volná (v provozu byla teprve polovina hotelu). Moře je mělké ale je zde molo, vedoucí k hlubokému moři a ke šnorchlovací laguně s pestrými rybami velikosti kapra.. Na molu je asi 30 lehátek a vždy bylo nějaké volné. Plážová lehátka jsou velmi kvalitní, neviděl jsem ani jedno naprasklé a to nebývá až tak obvyklé.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Ostatní hotely spojené pobřežní silničkou pro kola a elektromobily jsou ze 2/3 rozestavěné. Jinak moře, písek a poušť.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Až na ten internet docela dobré.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání