Napsat recenzi

15 pohodových dnů

Recenze hotelu Old Palace Resort ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 496x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento hotel jsme letos (po loňském roce) opět navštívili zase, letovisko Sahl již potřetí a celkově Egypt asi po sedmé.

Hotel je pořád dobře udržovaný a čistý, situovaný ve velmi klidné oblasti, kde je jen pár hotelů - zbytek se staví a nenarazíte zde ani na Čecha :-)

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Opět jsme si připlatili pokoj Deluxe, dokonce jsme měli i to stejné číslo pokoje jako loni.

Měli jsme výhled na moře i bazén a ubytování v hlavní budově v 2. poschodí.

Všude klid (i přes velké množství muslimských rekreantů) a ráno posedět na balkoně byla lahoda.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava byla možná malinko horší než loni, ale je to i kuchařem, ale především faktem, že personál se snaží stravu přizpůsobovat muslimským rekreantům, kteří mají oproti nám jiné zvyky, tudíž i strava se tomu podobala.

Na snídani si musí vybrat opravdu každý, obědy bylo možno realizovat i venku na bazénovém baru. Večeře byly někdy tématické, bylo možno si zajistit v ala carte restauraci.

Jídla ale bylo pořád opravdu hodně, pořád kuchaři dokládali a na každého se dostalo. Jídla moc dobře dochucená, výborné sladkosti, na oběd i večeři vždy dvě polévky.

Co se týče zdravotních problémů, tak ty nebyly a myslím, že ani jiní je mít nebudou, protože tento hotel, jako jeden z mála v Egyptě, dbá na vysokou hygienu stravování.

V jídelně pořád běhají manažeři a starají se, zda je vše v pořádku, kvalitní a čerstvé.

Káva je z automatu, 24 hodin je otevřen Lobby bar na recepci, jinak je na pláži nově udělán bar, který tam loni nebyl a byl jen bar u bazénu, což je výborné, protože se netvořily žádné fronty a personál jako novinku zavedl míchání drinků, což jim celkem jde.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Kdo nejede do Egypta poprvé, jistě ví, že egyptských ***** hvězdiček jsou naše *** Evropské.

Zařízení je už trochu vybydlené, ale obecně si arabové na zařízení moc nepotrpí. Pokoj byl ale opravdu čistý, každý den uklizeno, pan uklízeč velmi příjemný, každý den výměna ručníků, dodání vody, kávy, čaje nebo cukrů. V tomto směru vše fungovalo bez problémů a pokud byl nějaký problém, ihned vše napravili. Personál vůbec nevyžaduje peníze, ale uklízeče určitě potěší nějaký ten dolar za úkllid nebo není od věci občas něco přihodit barmanovi. Jako bonus dostanete skvělou protislužbu a ještě úsměv na tváři :-))

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Moře a pláž je opravdu devíza tohoto hotelu.

My jsme vždy leželi celý pobyt u bazénu a vždy se chodili koupat k moři. U moře velmi pozvolný vstup a azurově modrá voda, ale vůbec to není o tom, že byste šli 500 m a voda nikde, jak se to stává :-) Krásně si zaplavete a užijí si i neplavci. Na pláži i u bazénu jsou hlídači, kteří vše hlídají, a také plážový a bazénový servis.

Ručníky a lehátka po celý pobyt zdarma, ručníky na výměnu za kartu.

Vše super.

V bazénu jsem byla jednou, voda čistá a teplá, ale moře bylo opravdové kafe .. kdo chce šnorchlovat, doporučuji spíše Marsu Alam ...

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí jako takové pěkné, žádný nepořádek, jak to bývá zvykem.

Samozřejmě detailní zákoutí nevím ... :-)

V okolí je promenáda, kde je možno nakoupit suvenýry, promenáda vede k hotelu Pyramisa (ex. Dessole), který jsme také navštívili 3 roky zpět.

Možno půjčit golfové autíčko "Sim Sim" a okolí projet.

Poblíž hotelu je krásná fontána.

Co se týče okolí, tak je to opravdu oáza klidu. Kdo sem jede s tím, že se bude bavit, tak si může objednat hotelový taxík a zajet do centra. Hotel má ale animační tým, ten se věnuje hostům po celý den a večer pořádá 3x v týdnu odjezd do Mediny na diskotéku za 12 dolarů.

Jinak večer bývaly diskotéky, ale těch se spíše účastnili arabští hosté ...

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Celkově jsme byli opět spokojeni a nadšeni.

Usoudili jsme, že tento hotel nemá zadarmo punc 4. nejlepšího hotelu v Hurghadě, protože je to kvalita, když to srovnáme s jinými hotely. Hlavně je zde velmi čisto a i vedení hotelu velmi milé.

Nejvíce nás potěšilo, když si nás z loňského roku pamatovali a vítali nás, ale personál je vlídný opravdu ke každému klientovi, takže jak se budete chovat Vy, tak oni k Vám ... a hlavně - keep smilling - to mají opravdu rádi :-))

Příští rok naviděnou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ala: Musíme jen souhlasit - 7. 9. 2016 9:26

Opravdu tento hotel můžeme jen doporučit. Vše co je v této recenzi napsáno je pravda. Letos jsme zde byli poprvé, ale určitě se příští rok vrátíme. Zatím nejlepší z Hurghady. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání