Napsat recenzi

Krásná dovolená :-) :-)

Recenze hotelu Magic Life Kalawy Club Hotel ***** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 1 544x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 2

Takže znova a jinak, aby jsem nikoho "nepobouřila" :D :D Hotel super, voda taky a jídlo bylo rozmanité. U busu bakšiš nechtěli, u jídla a roznášce pití po pláži taky ne. Komu to nestačí a kdo je bohatý ať si rozhazuje, nebo ať tady neotravuje negativama a jede někam na Kubu, nebo na Maledivy a nás obyčejné lidi ať nechá v klidu si užívat rudé moře. I když negativním lidem nikdy nebude nic dost dobré :D My jsme měli všechno, co jsme chtěli. 10 doláčů do pasu je rozhodně nerozesmálo, ostatní češi nedali vůbec nic a byli někde tam u pouště... (v předešlém hotelu jsme myslím dali 20e a měli jsme krásný pokoj u moře poblíž všeho, takže nevím co se víc může dít když dáte 50e...)My jsme chtěli jen klid a čistý pokoj, kde není plíseň a je denně uklizeno, což to splňovalo. Dovolenou chci trávit u moře, tak jsem byla většinou v moři a dívala se všude kolem a trnuch tam bylo dost i v laguně po přílivu. Ovšem p. Pája asi neví co trnucha je a jak vypadá, nebo se neprochádzel lagunou v menší vodě, nebo neměl to štěstí, což my jsme měli :-) Kdo hledá najde :-) Na hotelu nabízí různé výlety.Někdo tam delegáta mučil o slevy, my jsme dojeli a dal nám slevu jen tak.. :-) Takže kdo hledá negativa, ten je má...kdyby jsme hledali, taky se něco najde, ale: Kdo si to jak udělá, takový to má :-) My se jěstě určitě vrátíme, fakt jeden z nej hotelů a nejsem sama, co to tady píšu.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Na patře krajný pokoj (chtěli jsme odevšeho klid)Čisto, vkuse naleštěná podlaha, koupelna, ručníky měnili vkuse, i když jsme neházeli na zem.Vkuse doplněná voda fanta, cola občas i víc, než mělo být :-)

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Tolik jídla....mňam mňam.... nápoje alko i nealko skvělé, každý si vybere, masožravci i vegetariáni. I když jedno negativum zazní a to, že dávají moc alkoholu do nápojů, ale to v Egyptě všude :-) Co se týče průjmů, tak kdo má citlivější trávení, ten ji dostane jak v Bulharsku, tak v Chorvatsku jako i v Egyptě... Kdyby to tam bylo až tak špatné, tak by tam umírali všichni do jednoho, nemyslíte? :D Po prvé v Egyptě jsem vypila i jejich vodu a byla jsem zdravá jako rybička :D Teď jsem tam chytla úpal, takže se faraon k tomu dostavil, což se mne děje každý rok na začátku léta i v ČR, abych někoho nezmátla :-) A být chvilu na pokoji, nebo na recepci ve stínu u baru a číst si, neberu jako špatnou dovču, četla jsem si a ku podivu víc lidí tam trávilo čas dobrovolně v tom vedre.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál vždy ochotný, všichni se ptali, oháněli, donesli všechno, co jsme chtěli. Na výlet na pyramidy nám hotel dal do autobusu vodu neomezeně a dvě plné tašky "snídaně", ale vydrželo nám to celý den, bylo toho dost :-) Číšníci jinak v pohodě, všechno nosili, ale taky jsem měla pocit, jak tady někdo psal, že se málo usmívají, že jsou jakoby nasraní...ale to i na NĚMCE kolem, ne jen na nás!!! Na baru to bylo lepší. Asi jsou přepracovani, čož chápu...

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Nádhera. Ale....ta jedna hvězdička je skrz ten štěrk...místo krásného jemného bílého, nebo zlatého písku v tom byli takové pidi kamínky, ale to nic nemění na tom, že to byla skvělá dovča. Podmořský svět v pohodě, jen my ty barevné ryby a korály všeho druhu už známe, tak nás to nějak neuchvátilo. Do laguny počas přílivu něco přeplave, takže i tam jsou nějaké rybky. Na ty trnuchy jsme fakt asi měli štěstí :-) Najdete je spíš v menší vodě, nebo v hluboké zahrabané v písku a trčí jim ocásek a oči :D Kdo sem jede hledat barevné krásy, tak radši do Marsy, Sharmu a pod.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celkový dojem byl takový, že se tam určitě jéště vrátime :-) :-) :-) Je to fakt luxus :-) Teda alespoň pro nás obyčejné lidi :-) Tady je vidět, jak si němce váží...je to hotel pro němce, z ČR tam lítá jen jedna cestovka, ze SR žádná.. (jsme slováci a letěli s Blue Style z Brna). Ale opakuji, stále platí jedno... jakou si dovolenou uděláš, takovou ji máš.. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 43
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pája: Krásná dovolená. - 16. 6. 2015 0:11

No to si snad dělá srandu.Dva dny navíc,ale tři dny leží s faraonem.To určitě nebylo z přežrání.Deset dolarů do pasu to je muselo pěkně urazit.Nejlepší pokoje začínají č.10 a 11 a do pasu se dává 30 - 50 euro.Češi bez bakšiše dostanou 14 - 16.A ona měla 19 tak to je fakt hustý!!!!!!!!!!!!Další blábol v laguně trnuchy nejsou.Ach jo fakt recenze za všechny prachy.A to by ještě chtěla,aby se na ni někdo usmíval,že paní lakomá. reagovat

Verča S.: Pájo - 16. 6. 2015 12:47

Pájo, až Jste si nezkusili i jiné hotely v Egyptě, tak asi těžko poznáte, co je lepší :-) :-) :-) My jsme si užili krásnou dovču a že mám každý rok úpal se zažívacími potížemi i tady u nás, tak na to jsem zvyklá a nic mi to nemohlo zkazit. Pokoj jsme měli krásný, dovča krásná a nevím ve kterým hotelu Jste byly, když Jste trnuch yneviděli, protože jich tam bylo hodně...ale to by Jste museli od bazénu zaběhnout k moři a dát si dioptrie :D :-) Každopádne, kdo chce, ten si vždycky najde negativa. Všechno nám i bez peněz nosili. Když si zaplatím kolem 20ti tisíc, tak počítám, že snad nebudu dávat dalších 10, aby jsem dostala nějaký luxus, když mi jde jen o pobyt u moře. A je divný, že vedle nás v pokojích byli všude němci, že by jim dávali to nejhorší ? :-) nemyslím si. Když by jsme dali do pasu 20 a víc doláčů, tak nám dají pokoj přímo u moře a to je na nic, protože se díváte jen na suchej písek a vodu... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání