Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Tia Heights Makadi Bay Resort **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 442x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud nemáte rádi Rusy nejezděte do tohoto hotelu, a vlastně nejezděte vůbec do Egypta, protože Rusové jsou všude. Tomuto hotelu se říká "ruský hotel" a nese toto jméno právem - Rusů je tu opravdu 90% - někteří jsou slušní a někteří ne, stejně jako někteří Arabové jsou slušní a někteří ne a koneckonců jsem viděla i velice nevhodné chování Čechů, takže si nevyberete. Jinak je to jediný hotel z této lokality, který má písčitou krásnou pláž, jinde jsou nutné boty do vody. Personál je velice milý a příjemný, ovšem zmiňte se, že nejste z Ruska, budou se k vám potom chovat ještě lépe.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Jedná se o opravdu rozlehlý komplex, který se na některých místech dostavuje, je proto možné, že dostanete buď pokoj, který je cca 20 min chůze daleko, nebo pokoj ve kterém je zastaralé, někdy i rozbité, zařízení. Pokoje se však dají vyměnit. Náš pokoj sice neodpovídal 5ti hvězdám, ale každý den byl uklizený a velmi čistý. Pokud nechcete být daleko od pláže nekupujte se pokoj "Dune" a už vůbec ne pokoj "aqua park", ale připlaťte si za pokoj v hlavní budově, pak budete mít jistotu, že budete blízko.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Bohužel jsme chytli zrovna období Ramadánu, takže strava byla prostší. Každý den však bylo kuře na jiný způsob a ryby na jiný způsob, taktéž jsme občas viděli hovězí a játra. První den nás navíc příjemně překvapili krabi:) - byli výborní! Na výběr je každý den velké množství těstovin, salátů, melounů, polévek a dalšího. V hotelu je několik a la carté restaurací, ve kterých je však nutná rezervace 2 dny předem. Určitě doporučuji rybí restauraci, kde dostanete na výběr ze dvou menu. Výborná je i mexická restaurace. Poslední den našeho zájezdu ramadán skončil a na výběr toho bylo daleko více. Doporučuji restauraci v prvním patře, kde je menší množství Rusů a Arabů a menší fronty na jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál byl velice příjemný a ochotný, když jste navíc přihodili nějaký ten bakšiš, bylo o vás celý týden postaráno. V hotelu je velká spousta barů, takže se nemusíte bát velkých front. Vzhledem k tomu, že jsme byli v hotelu v období Ramadánu, tak byli i slabší animační programy, ale když Ramadán skončil, tak se to rozjelo. Byly animace pro děti, pro dospělé hrála hudba, dvakrát do týdne tančila břišní tanečnice a byly tam i nějaké folklórní programy.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je opravdu krásná a čistá! Kousek je sice molo, kde kotví lodě, ale to vůbec nevadí. navíc je to jediná hotelová pláž, kde nejsou nutné boty do vody! Na pláži je spousta lehátek. Kolem lehátek pořád chodí kluci, kteří roznášejí pití.... velká spokojenost:).

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Před pěti lety jsem byla poprvé v Egyptě a nadávala jsem na smrad, špínu a žebravé děti. Tentokrát můžu jen chválit. Hotely jsou propojené chodníčkem okolo pláže a okolí je opravdu čisté, uklizené a upravované. V noci jsou to moc hezké procházky. Skrze hotely se taktéž dostanete do centra (které není moc velké) Makadi bay, které je taktéž čisté a upravené. Lidé v obchůdcích nejsou vlezlí a když řeknete ne, tak vás nechají. Ovšem cesta do toho minicetra je tak trochu labyrint. Doporučuji vydat se skrze vedlejší hotel po pravé straně a tam uvidíte ukazatele, které vás už dovedou. My to našly samy, ale trvalo to:).

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Moc krásný, příjemný hotel, kde je sice spousta Rusů a Arabů, ale pokud si jich nevšímáte, tak si oni nevšímají vás. S Araby byla někdy dokonce sranda:). Pokud jste plážový typ, tak tento hotel má jednu z nejhezčích pláží, pokud ne, tak budete nadšeni z rozlehlého bazénu a velkého aquaparku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 56
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání