Napsat recenzi

Také nedoporučuji!!!

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 360x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedním slovem: NEPOŘÁDEK (velmi slušně řečeno :( ) a spoustu nenažraných a nevychovaných Egypťanů, co by hostů, všude po nich zůstávala jen nepořádek. V jídelně si nabírali hromady jídla, a nechali mnoho zbytků, na stole, okolo stolu, na zemi... Okolo bazénu a okolo ubytovacích prostor se válely umělohmotné tácky, kelímky a zbytky jídla, papírové kapesníky, PETky od vody... V bazénu plavaly polámané kousky tácků, před vstupem do bazénu ležely hranolky a hromádka masa.... Bazény byly špinavé a plné zahalených Egypťanů.... Zátoka by bla překrásná, pokud by ji opět nehyzdil nepořádek, povalovaly se všude kelímky, tácky, zbytky jídla..

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Bydleli jsme v 5.patře hotelu, některé šuplíky nešly otevírat, jiné zavírat, TV jsme nepotřebovali, klimatizace hučela, ale s menšími výpadky fungovala, postele OK, přistýlky pro děti byly katastrofa, nakonec jsme je nechali odvézt z pokoje a spali jsme raději na 2 spojených postelích, trezor OK, koupelna s jemnou rzí, ale voda tekla a WC splachovalo... Ručníky měnili každý den, povlečení za 14 dní měnili 3*.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava byla v pohodě, jídla bylo dost, ale je fakt, že když se přihrnuly davy egyptských hostů rychle mizelo. Restaurace fungovala jen v jídelně a na pláži, tam to bylo o ničem, jediným každodenním jídlem byly hranolky a zbytek párků ze snídaně, popř, karbenátek, nebo kousek játry.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Bazén špinavý, okolí bazénu neuklizeno, personál v jídelně se snažil uklízet nepořádek po Egypťanech, okolí hotelu ovšem neuklízel nikdo. :(

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Voda v moři průzračná, k potápění ideální zátoka, bohužel vše zanedbaně, neuklizené, kelímky a tácky ležely i v moři, papírové kapesníčky a zbytky igelitových sáčku byly ve vodě taky... Plážový servis prostě o ničem.... Na pláži hrála od 10-12 a od 15-18 velmi nahlas hudba.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Jedním slovem katastrofa... Hotel upadá, příroda okolo schne, rok od roku je to horší. Majitel buď chce nechat hotel zkrachovat, nebo je slepý a nevidí všude okolo ten nepořádek a zanedbanost.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem, zanedbanost, špína, hluk.... Je to veliká škoda, hotel je jeden z nejdrahžších, které Fischer nabízí, bohužel nás velmi zklamal... Egyptská klientela hotel zničí a Evropani zde přestanou jezdit....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání