Napsat recenzi

Pravda o hotelu

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 360x
Recenze se líbila: 265 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

dovolená byla moc pěkná, jen by mohl být i večer přístupný bazén, po 18. hodině už se v něm nikdo nesměl koupat i když byl krásně osvětlený a voda byla teplá. To například v Tunisku byl bazén přístupný kdykoli bez omezení a lidé se kolem něj bavili i dlouho do noci

Ubytování  průměrně (3,1/5)

ubytování bylo pěkné, jen by to snad chtělo sítě do oken proti hmyzu, aby se dalo v noci větrat a vypnout hučící klimatizaci

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Příjemné překvapení vzhledem k nízké obsazenosti hotelu. Základ byl vždy stejný, ale velmi chutný. Každý den se snažili zpříjemnit něčím navíc a to potěší. Šéfkuchař je mistr a rádi jsme chodili včas, abychom se kochali jeho výtvory jak z ovoce a zeleniny, tak nepřeberným množstvím zákusků, které byly spíše evropského stylu, tzn. nepřeslazené. Bylo těžké odolat a nepřejídat se. Jednou za pobyt máte možnost privátní večeře v jiné restauraci se zvláštní obsluhou. Stůl se prohýbal a dostali jsme lahodně upravený kus masa, který běžně v hotelech formou bufetu nedostanete s nepřeberným množství zeleniny. Točené pivo Stela perfektní, nealko nápoje Coca cola, fanta atd. Balené vody na každém baru dostatek, kterou si můžete vzít na pokoj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Jde objednat hotelové taxi za rozumné peníze. Skvělá volba do 15km vzdáleného nákupního centra Senzomall, kde si můžete koupit vzácné koření, čaje a hlavně originál suvenýry za zlomek ceny oproti destinacím, které navštívíte během výletů, kde z Vás budou chtít sedřít kůži a to doslova. finess mělo kvalitní zařízení. Raději jsme ale trávili čas na pláži. Wifi funguje na úrovni odesílání zpráv na messenger. Posílat fotky nejde. Za drahý příplatek dle hostů to ale lítá obstojně.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

5*a nejkrásnějsí pláž Hurghady zcela zaslouženě. Zavřete oči cestou na pláž, ať přehlédnete zvláštní smysl pro pořádek a užijte si to nejlepší tohoto hotelu. Jemný písek, pravidelně udržovaná ,čistá pláž. Dostatečné množství lehátek a čisté ručníky.

Mořský život je velmi bohatý a krásný, skrývá však některá nebezpečí. Na nic nesahat a ničeho se nedotýkat! U pláže je bar. Za bakšiš Vám číšník přinese nápoje až k lehátku.

Zcela doporučuji webová stránka..... optimalguide.com ......Koupili jsme si čtyřkolky a celodenní výlet lodí na šnorchlování s delfíny. Oproti CK ušetříte podstatné peníze a služby jsou na vyšší úrovni, ať si delegáti říkají co chtějí. Také jsme vyzkoušeli. Nemusíte se obávat, vše funguje na jedničku a dostanete opět vždy něco navíc. V ceně je jídlo a pití po celý den. Perfektní, profesionální servis.

Je bez konkurence, živé korály, krásné plavání, nemá srovnání.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

dobrá pláž

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

dobrou dovolenou

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání